Barc? Quicksilver ?i motor yamaha
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Barc? Quicksilver ?i motor yamaha
Barc? gonflabila quicksilver (mercury) sport enduro
- Lungime 310 cm
- Latime 152 cm
- Diametru tuburi 40 cm
- Greutate maxima motor 60 kg
- Capacitate 520 kg
- Lungime ax S
- Putere maxima 15 cp
- Putere minima 5 cp
- Numar camere de aer 3
- Greutate 55 kg
- Persoane 4
- Categorie CE C
- Dimensiuni impachetata 102x56x40 cm
- Chila gonflabila da
- Podin? rigid? din compozit
Cand am luat-o eu era ca nou?, am folosit folosit o cam 50 ore(maxim) ?i acum are câteva semne de folosire, chestia de cauciuc unde este prinderea motorului pe oglind? are urme de la montaj, de la ridicat ancora pe antival sunt câteva ros?turi. De la c?rat pe ma?in? s-a mai murdarit materialul.
Nu are petice, nu scap? aer.
Gliseaza cu motor de 5 cai 4t ?i cam 120 130kg înc?rc?tur?,
Vine cu manuale, pomp? original?, kit repara?ie, vâsle, banchet?, toate puse în sacii lor.
Nu ?tiu dac? pot repro?a ceva acestei b?rci, am dat-o la ap? singur, o puneam pe ma?in? singur, pe ap? se comport? foarte bine, este stabil?.
Pre?ul cerut este 500€
Yamaha f5a, cump?rat din ?ar? în 2008, are acte/manuale. Eu l-am cump?rat de la un coleg de forum pe la începutul anului, f?cut revizia la Yamaha Ia?i ?i folosit 20-30 partide, niciodat? nu a mers mai mult de 1,5-2 ore/partid?. Pân? a ajuns la mine a avut revizii f?cute doar la Yamaha Bucure?ti, în 2017-2018 schimbându-se clem? inchidere capac, bujie, impeller ?i termostat. Consumul este insignifiant, cu rezervor de 12lt niciodat? nu am alimentat mai mult de 5lt dup? nu ?tiu câte partide.
Pus pe Quicksilver plus 120-130 kg înc?rc?tur? intr? în glisaj cam de la 16-17km/h ?i merge cu 23-25km/h.
Pre? pt pachet barc?/motor: 900 euro
https://youtu.be/87M8-NQfKe0
Poze ?i detalii pe wattsapp: 0756 694 692
- Lungime 310 cm
- Latime 152 cm
- Diametru tuburi 40 cm
- Greutate maxima motor 60 kg
- Capacitate 520 kg
- Lungime ax S
- Putere maxima 15 cp
- Putere minima 5 cp
- Numar camere de aer 3
- Greutate 55 kg
- Persoane 4
- Categorie CE C
- Dimensiuni impachetata 102x56x40 cm
- Chila gonflabila da
- Podin? rigid? din compozit
Cand am luat-o eu era ca nou?, am folosit folosit o cam 50 ore(maxim) ?i acum are câteva semne de folosire, chestia de cauciuc unde este prinderea motorului pe oglind? are urme de la montaj, de la ridicat ancora pe antival sunt câteva ros?turi. De la c?rat pe ma?in? s-a mai murdarit materialul.
Nu are petice, nu scap? aer.
Gliseaza cu motor de 5 cai 4t ?i cam 120 130kg înc?rc?tur?,
Vine cu manuale, pomp? original?, kit repara?ie, vâsle, banchet?, toate puse în sacii lor.
Nu ?tiu dac? pot repro?a ceva acestei b?rci, am dat-o la ap? singur, o puneam pe ma?in? singur, pe ap? se comport? foarte bine, este stabil?.
Pre?ul cerut este 500€
Yamaha f5a, cump?rat din ?ar? în 2008, are acte/manuale. Eu l-am cump?rat de la un coleg de forum pe la începutul anului, f?cut revizia la Yamaha Ia?i ?i folosit 20-30 partide, niciodat? nu a mers mai mult de 1,5-2 ore/partid?. Pân? a ajuns la mine a avut revizii f?cute doar la Yamaha Bucure?ti, în 2017-2018 schimbându-se clem? inchidere capac, bujie, impeller ?i termostat. Consumul este insignifiant, cu rezervor de 12lt niciodat? nu am alimentat mai mult de 5lt dup? nu ?tiu câte partide.
Pus pe Quicksilver plus 120-130 kg înc?rc?tur? intr? în glisaj cam de la 16-17km/h ?i merge cu 23-25km/h.
Pre? pt pachet barc?/motor: 900 euro
https://youtu.be/87M8-NQfKe0
Poze ?i detalii pe wattsapp: 0756 694 692
Re: Barc? Quicksilver ?i motor yamaha
Salut, man motorul este fabricatie 2011 nu 2008 si este impecabil.
Este generatia cu capac alb, pt cine cunoaste.
Spor la vanzare.
Este generatia cu capac alb, pt cine cunoaste.
Spor la vanzare.
Da, mi-a atras aten?ia ?i alt coleg care ?tie motorul.
Doar barca mai este, negociabil...
UP
negociabil
negociabil