Ancore Gamakatsu nr1
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Ancore Gamakatsu nr1
Asa cum spune si titlul vand 2 cutii ancore Gamakatsu treble 13 R size 1(rosii) a cate 10 buc fiecare - pret 30 ron/ cutia
Re: Ancore Gamakatsu nr1
http://www.ffb.ro/ffb.ro/pescuit_la_rap ... e_13r_nr.1
Daca linkul nu este in conformitate cu politicile siteului, rog un admin sa-l stearga !
Daca linkul nu este in conformitate cu politicile siteului, rog un admin sa-l stearga !
28.8 ron cutia de 10 ancore, pe v o b l e r e.ro 
Va multumesc pentru offtopic , 13B intr-adevar sunt 29 Ron .......13R nici macar nu sunt la vanzare pe siteul mentionat de dvs .mihale scrie:28.8 ron cutia de 10 ancore, pe v o b l e r e.ro
Nu v-ar strica un consult oftalmologic !!!!
Baietas, ancorele R (red) cat si B ( black) sunt la acelasi pret.
Red am luat eu acum o luna de pe v o b l e r e.ro exact la pretul de 28.8 ron.
Dar de, suntem bisnitari, si punem linkuri cu cele mai mari preturi.
Sa ai vanzare buna.
Red am luat eu acum o luna de pe v o b l e r e.ro exact la pretul de 28.8 ron.
Dar de, suntem bisnitari, si punem linkuri cu cele mai mari preturi.
Sa ai vanzare buna.
Draga Ionut,
Ancorele rosii sunt cele mai proaste ancore facute de Gamakatsu. Iar 13B sunt cele mai bune in ceea ce priveste raportul calitate / pret.
Bafta la vanzare!
Ancorele rosii sunt cele mai proaste ancore facute de Gamakatsu. Iar 13B sunt cele mai bune in ceea ce priveste raportul calitate / pret.
Bafta la vanzare!
Pt domnul Mihale ....am postat siteul magazinului din Ghencea de unde au fost cumparate, siteul mentionat de dvs este la Timisoara (adaugati costurile de curier si o sa iesiti peste valoarea afisata pe ffb.ro) nu traiesc din revanzarea de produse, am scos la vanzare ceea ce e in plus in trusa
Pt dl McFish, mie mi se par la fel .....eu folosesc rosii si nu am avut rateuri
Pentru somnul linistit al celor doi frustrati susmentionati - 50 Lei doua seturi de ancore
Pt dl McFish, mie mi se par la fel .....eu folosesc rosii si nu am avut rateuri
Pentru somnul linistit al celor doi frustrati susmentionati - 50 Lei doua seturi de ancore