ANAF

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

bogdan_m.
veteran
veteran

ANAF

Mesaj de bogdan_m. » 06 Mai 2015, 10:59

Grija mare ca a inceput ANAF-ul sa dea iama si printre vanzatorii acestui forum.
Deja 2 useri au fost controlati "la sange".
Va rog sa nu-mi trimiteti mp ca nu o sa-i divulg.

ps-de 2 useri stiu eu, poate mai sunt si altii.

draqdevil
veteran
veteran

Re: ANAF

Mesaj de draqdevil » 06 Mai 2015, 12:59

Pe bune? Nasol atunci ... Daca adminii nu au reusit sa termine cu "bisnita" , o sa termine ANAF-UL :)))

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Mai 2015, 16:37

Asa a inteles ANAFUL sa faca ordine in tara...incepe de la banutii marunti. Bun planul, ce sa zic...d-asta nu ne mergea noua bine. :censored:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Obletele
veteran
veteran

Mesaj de Obletele » 06 Mai 2015, 16:43

Asta e vreo gluma sau cum? Eu cred ca a facut cineva misto de ei...

speedo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de speedo » 06 Mai 2015, 17:20

Daca nu e gluma e penibil pentru ei ca institutie.Cine dracu s-a mai gandit vreodata ca se vor lua de niste tranzactii nevinovate pe un site de pescari.Da' n-am inteles,pe *** se dau facturi sau cum?
Nu-i destul ca stam cu morcovu-n *** astia care avem cate un mic business trebuia sa mai citesc si aici despre anaf...nu cumva sa furam mai mult ca ei.Mo#tii mamii lor!

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 06 Mai 2015, 18:42

Cred totusi ca e doar o gluma. La piata de vechituri nimeni nu cere/da niciodata vreo fitzuica, si se aduna sute si mii de oameni in fiecare duminica. Cum naiba ajunge ANAF pe un forum de pescuit, unde nici nu e mare trafic de vanzare/cumparare. Singurul motiv la care ma pot gandi este ca cineva dintre noi a dat informatii ANAF-ului si i-a invitat sa faca curatenie pe la noi. Ce ziceti?

vaga aurel
veteran
veteran

Mesaj de vaga aurel » 06 Mai 2015, 19:54

bogdan_m. scrie:Grija mare ca a inceput ANAF-ul sa dea iama si printre vanzatorii acestui forum.

or fi pe forum si baieti cu ochi "albastrii". la cati "binevoitori" sunt nu e de mirare ca au pus ochii si pe un biet forum de pescuit, ca deh...aici e mega evaziunea :wallbash: poate initiatorul topicului ne "lumineaza " si pe noi ,daca tot a aruncat bolovanul in ...balta!

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 06 Mai 2015, 21:45

Daca este adevarat, se iau doar de cei care fac comert in mod frecvent: toarna jiguri si vand constant, aduc scule si echipament de afara in mod constant si il vand prin intermediul acestui forum sau si al altor canale de distributie. Daca cineva isi vinde o lanseta a lui, sh, o singura data, este vanzare ocazionala si nimeni nu iti poate spune nimic. Daca insa produci jiguri, aduci mulinete/lansete/fire pe care le vinzi in mod constant, asta este considerata activitate economica.

bogdan_m.
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_m. » 06 Mai 2015, 22:09

spiridusul scrie:Daca este adevarat, se iau doar de cei care fac comert in mod frecvent: toarna jiguri si vand constant, aduc scule si echipament de afara in mod constant si il vand prin intermediul acestui forum sau si al altor canale de distributie. Daca cineva isi vinde o lanseta a lui, sh, o singura data, este vanzare ocazionala si nimeni nu iti poate spune nimic. Daca insa produci jiguri, aduci mulinete/lansete/fire pe care le vinzi in mod constant, asta este considerata activitate economica.
nu te contrazic, :D :D
oricum, "binevoitorii" i-au adus aici aici.(parerea mea)

bogdan_m.
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_m. » 06 Mai 2015, 22:19

vaga aurel scrie:
bogdan_m. scrie:Grija mare ca a inceput ANAF-ul sa dea iama si printre vanzatorii acestui forum.

or fi pe forum si baieti cu ochi "albastrii". la cati "binevoitori" sunt nu e de mirare ca au pus ochii si pe un biet forum de pescuit, ca deh...aici e mega evaziunea :wallbash: poate initiatorul topicului ne "lumineaza " si pe noi ,daca tot a aruncat bolovanul in ...balta!
initiatorul topicului nu cunoaste nici "baietii cu ochii albastrii" si nici "binevoitorii"
era doar o atentionare , nu-mi place sa dau cu pietre in balta, ca se sperie pestii. :D :D

daca cumva acest topic deranjeaza, sunt convins ca se poate sterge......nu am nimic impotriva.

Scrie răspuns