ANAF
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
ANAF
Grija mare ca a inceput ANAF-ul sa dea iama si printre vanzatorii acestui forum.
Deja 2 useri au fost controlati "la sange".
Va rog sa nu-mi trimiteti mp ca nu o sa-i divulg.
ps-de 2 useri stiu eu, poate mai sunt si altii.
Re: ANAF
Pe bune? Nasol atunci ... Daca adminii nu au reusit sa termine cu "bisnita" , o sa termine ANAF-UL
))
Asta e vreo gluma sau cum? Eu cred ca a facut cineva misto de ei...
Daca nu e gluma e penibil pentru ei ca institutie.Cine dracu s-a mai gandit vreodata ca se vor lua de niste tranzactii nevinovate pe un site de pescari.Da' n-am inteles,pe *** se dau facturi sau cum?
Nu-i destul ca stam cu morcovu-n *** astia care avem cate un mic business trebuia sa mai citesc si aici despre anaf...nu cumva sa furam mai mult ca ei.Mo#tii mamii lor!
Nu-i destul ca stam cu morcovu-n *** astia care avem cate un mic business trebuia sa mai citesc si aici despre anaf...nu cumva sa furam mai mult ca ei.Mo#tii mamii lor!
Cred totusi ca e doar o gluma. La piata de vechituri nimeni nu cere/da niciodata vreo fitzuica, si se aduna sute si mii de oameni in fiecare duminica. Cum naiba ajunge ANAF pe un forum de pescuit, unde nici nu e mare trafic de vanzare/cumparare. Singurul motiv la care ma pot gandi este ca cineva dintre noi a dat informatii ANAF-ului si i-a invitat sa faca curatenie pe la noi. Ce ziceti?
-
vaga aurel
- veteran

or fi pe forum si baieti cu ochi "albastrii". la cati "binevoitori" sunt nu e de mirare ca au pus ochii si pe un biet forum de pescuit, ca deh...aici e mega evaziuneabogdan_m. scrie:Grija mare ca a inceput ANAF-ul sa dea iama si printre vanzatorii acestui forum.
-
spiridusul
- veteran

Daca este adevarat, se iau doar de cei care fac comert in mod frecvent: toarna jiguri si vand constant, aduc scule si echipament de afara in mod constant si il vand prin intermediul acestui forum sau si al altor canale de distributie. Daca cineva isi vinde o lanseta a lui, sh, o singura data, este vanzare ocazionala si nimeni nu iti poate spune nimic. Daca insa produci jiguri, aduci mulinete/lansete/fire pe care le vinzi in mod constant, asta este considerata activitate economica.
nu te contrazic,spiridusul scrie:Daca este adevarat, se iau doar de cei care fac comert in mod frecvent: toarna jiguri si vand constant, aduc scule si echipament de afara in mod constant si il vand prin intermediul acestui forum sau si al altor canale de distributie. Daca cineva isi vinde o lanseta a lui, sh, o singura data, este vanzare ocazionala si nimeni nu iti poate spune nimic. Daca insa produci jiguri, aduci mulinete/lansete/fire pe care le vinzi in mod constant, asta este considerata activitate economica.
oricum, "binevoitorii" i-au adus aici aici.(parerea mea)
initiatorul topicului nu cunoaste nici "baietii cu ochii albastrii" si nici "binevoitorii"vaga aurel scrie:or fi pe forum si baieti cu ochi "albastrii". la cati "binevoitori" sunt nu e de mirare ca au pus ochii si pe un biet forum de pescuit, ca deh...aici e mega evaziuneabogdan_m. scrie:Grija mare ca a inceput ANAF-ul sa dea iama si printre vanzatorii acestui forum.
ps-de 2 useri stiu eu, poate mai sunt si altii.poate initiatorul topicului ne "lumineaza " si pe noi ,daca tot a aruncat bolovanul in ...balta!
era doar o atentionare , nu-mi place sa dau cu pietre in balta, ca se sperie pestii.
daca cumva acest topic deranjeaza, sunt convins ca se poate sterge......nu am nimic impotriva.