Airrus Centurion
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Airrus Centurion
Ma bate gandul sa vand un Airrus Centurion 802 H, 3/4-2 1/2 oz, fir 12-30 livre. Lanseta este din doua bucati inegale, manerul si restul, ceea ce-i confera o actiune exceptionala. Pretabila pentru pescuitul greu, la salau la Dunare sau chiar si somn pentru cei mai curajosi. Stare exceptionala, dar se poate convinge oricine e interesat de acest lucru. Mandrina de grafit, 10 inele Fuji. Foarte versatila, arunca fara probleme jiguri de la 20 de grame la 70 de grame.
La pret inca nu m-am gandit, daca exista persoane interesate sa vada batul sau sa faca o oferta astept aici sau MP.
Stima.
La pret inca nu m-am gandit, daca exista persoane interesate sa vada batul sau sa faca o oferta astept aici sau MP.
Stima.
-
- veteran
M-am decis...pret fix 400 de lei.
Se adauga mulineta care este pe acest bat, un Shimano Stradic 4000 FB, pescuita de maxim 10 ori, in stare excelenta, pret 350 de lei.
Combo pentru pescuitul pe Dunare, in curent, la 750 de lei deci.
Motivul vanzarii: mi-am luat un ansamblu de baitcast care are aceasi putere cu Airrusul.
Se adauga mulineta care este pe acest bat, un Shimano Stradic 4000 FB, pescuita de maxim 10 ori, in stare excelenta, pret 350 de lei.
Combo pentru pescuitul pe Dunare, in curent, la 750 de lei deci.
Motivul vanzarii: mi-am luat un ansamblu de baitcast care are aceasi putere cu Airrusul.
- crystianoo
- veteran
- crystianoo
- veteran
-
- veteran
de curiozitate, imi poti spune ce inlocuitor i-ai gasit Airrusului?
Am avut si eu acelasi model, si l-am dat intr-un exces de zel...acum sunt nevoit sa tin toate betele in masina, si nu as mai cumpara bete dintr-o bucata sau bucati inegale, insa caut de ceva vreme un bat cu aceleasi caracteristici...
Oricum, super bat, sa ai spor!
Am avut si eu acelasi model, si l-am dat intr-un exces de zel...acum sunt nevoit sa tin toate betele in masina, si nu as mai cumpara bete dintr-o bucata sau bucati inegale, insa caut de ceva vreme un bat cu aceleasi caracteristici...
Oricum, super bat, sa ai spor!
-
- veteran
Mi-am luat un bat de cast : http://www.pecheur.com/achat-canne-cast ... 59696.html
modelul de 2,1 metri.
Inca nu a ajuns la mine. Si daca nu dau repede Airrusul (3 zile ii acord sa se dea) il scot de la vanzare pentru ca sunt indragostit de el, este extrem de versatil, puternic si perfect pentru pescuit cu jiguri grele.
modelul de 2,1 metri.
Inca nu a ajuns la mine. Si daca nu dau repede Airrusul (3 zile ii acord sa se dea) il scot de la vanzare pentru ca sunt indragostit de el, este extrem de versatil, puternic si perfect pentru pescuit cu jiguri grele.
-
- veteran