Achizitionare menghina ( flytying )

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Zuche
utilizator nou
utilizator nou

Achizitionare menghina ( flytying )

Mesaj de Zuche » 26 Aug 2012, 17:32

Salutare ! Dupa o partida de pescuit la musca vineri , in care am pierdut 2 muste , mi-am dat seama ca nu o sa mai ma "apuce iarna" cu mustele pe care le am acum. Asadar mi-am cuparat carlige cu ochet , tensor si ata , si am mai gasit pe acasa un mouse pad vechi; mai urmeaza sa-mi iau ceva materiale pentru realizarea in special a gandacilor din foam , care nu sunt foarte scumpe.
Am inteles ca o menghina este indispensabila pt asa ceva ,dar si foarte scumpa , am incercat niste improvizatii , dar acul nu era sustinut bine , sau ... alte probleme.
In concluzie , m-ar interesa daca are cineva pe acasa o menghina care nu o mai foloseste si mi-o poate dona mie (transportul il platesc eu , prin Posta Roamana ). Nu conteaza starea ei , numai sa se poata lucra pe ea. :):)

julien
veteran
veteran

Re: Achizitionare menghina ( flytying )

Mesaj de julien » 26 Aug 2012, 18:21

Salut. Daca ai noroc sa gasesc prima mea menghina confectionata artizanal de mine acum 17-18ani, ti-o trimit cu mare drag. Pentru ce ai tu nevoie acum este mai mult decat suficient. Trimite-mi pe mp adresa si maine promit ca o caut.

lumina_se_facu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lumina_se_facu » 26 Aug 2012, 18:31

Vand menghina adusa din germania. Calitate excelenta.
Pret 25 lei + transport.
Tel. 0740-798100

Daca va intereseaza, am nevoie de adresa de e-mail sa trimit poze pentru ca site-ul nu ma mai lasa sa incarc fotografii in mesaje.

Zuche
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Zuche » 26 Aug 2012, 18:36

julien scrie:Salut. Daca ai noroc sa gasesc prima mea menghina confectionata artizanal de mine acum 17-18ani, ti-o trimit cu mare drag. Pentru ce ai tu nevoie acum este mai mult decat suficient. Trimite-mi pe mp adresa si maine promit ca o caut.
Iti multumesc , dar tocmai am fost anuntat de un prieten ca mio da pe a lui . Mia promis-o mai demult , dar nu o mai gasea , iar zilele astea a dat de ea si a uitat sa ma anunte. Mersi oricum! :P

marius06
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marius06 » 26 Aug 2012, 18:47

julien scrie:Salut. Daca ai noroc sa gasesc prima mea menghina confectionata artizanal de mine acum 17-18ani, ti-o trimit cu mare drag. Pentru ce ai tu nevoie acum este mai mult decat suficient. Trimite-mi pe mp adresa si maine promit ca o caut.
Va salut!
Daca Zuche nu o doreste , si eu nu 'abuzez' de dumneavoastra mi-ar face placere sa am eu menghina :D. Chiar daca nu am materialele / ustensilele pentru legat acum , in cel mult o luna o sa mi le achizionez ( doar strictul necesar :) ) .

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Aug 2012, 18:51

o noua generatie de virusati ..... :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 26 Aug 2012, 19:03

MuskMd scrie:o noua generatie de virusati ..... :D
Sper sa nu gaseasca nimeni vreodata antivirus pentru virus. :elkgrin:
,marius06' daca o gasesc a ta este. Adresa nu mai este nevoie ca o am. Iti trimit si bataia promisa. :P

marius06
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marius06 » 26 Aug 2012, 20:11

julien scrie:
MuskMd scrie:o noua generatie de virusati ..... :D
Sper sa nu gaseasca nimeni vreodata antivirus pentru virus. :elkgrin:
,marius06' daca o gasesc a ta este. Adresa nu mai este nevoie ca o am. Iti trimit si bataia promisa. :P
Le astept cu cea mai mare placere :D .
Daca se poate , imi dati un MP daca o gasiti/ :respekt:

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 26 Aug 2012, 22:25

lumina_se_facu scrie:Vand menghina adusa din germania. Calitate excelenta.
Pret 25 lei + transport.
Tel. 0740-798100

Daca va intereseaza, am nevoie de adresa de e-mail sa trimit poze pentru ca site-ul nu ma mai lasa sa incarc fotografii in mesaje.
Am eu nevoie de ea,daca nu o mai doreste initiatorul topicului,bineinteles.Va sun miine.

Zuche
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Zuche » 26 Aug 2012, 22:53

kleniacul scrie:
lumina_se_facu scrie:Vand menghina adusa din germania. Calitate excelenta.
Pret 25 lei + transport.
Tel. 0740-798100

Am eu nevoie de ea,daca nu o mai doreste initiatorul topicului,bineinteles.Va sun miine.
Eu cred ca o sa primesc una ( sper) . L.S.F, tio poate vinde tie.. eu oricum nu imi permiteam sa o cumpar acum. Era si un prieten interesat de ea , dar se pare ca nici el nu are bani acum , deci nu cred ca i-ar conveni lui L.S.F sa astepte pana va face rost prietenul meu de bani , cand o poate vinde acum.

Scrie răspuns