Achizitie mulinete
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Achizitie mulinete
As vrea sa cumpar o mulinet daiwa mai dichisita, de la Certate in sus.
Am urmarit diverse mulinete pe ebay.com si am vazut ca mulinetele care se vand numai in state se adjudeca la preturi mult mai bune (mici) decat cele care merg si in restul lumii.
Are cineva posibilitatea sa liciteze pe ebay. mulinetele care se vand numai in state, pentru un comision desigur?
Am urmarit diverse mulinete pe ebay.com si am vazut ca mulinetele care se vand numai in state se adjudeca la preturi mult mai bune (mici) decat cele care merg si in restul lumii.
Are cineva posibilitatea sa liciteze pe ebay. mulinetele care se vand numai in state, pentru un comision desigur?
Re: Achizitie mulinete
Salut Liviu !liviu68 scrie:As vrea sa cumpar o mulinet daiwa mai dichisita, de la Certate in sus.
Te ajut eu cu cea mai mare placere, eu am aceasta posibilitate !
Every man dies, but not every man really lives !
Orice produs licitat pe ebay ?mongolu scrie:Te ajut eu cu cea mai mare placere, eu am aceasta posibilitate ![/b]

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Aproape orice.....depinde.....Nemernic scrie:Orice produs licitat pe ebay ?mongolu scrie:Te ajut eu cu cea mai mare placere, eu am aceasta posibilitate ![/b]
Every man dies, but not every man really lives !
- dumanelutu
- senior