2x Favorite (lansete)
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
cristiciocanel
- junior

Re: 2x Favorite (lansete)
EGERIA AREA ERSS-63XUL
-
cristiciocanel
- junior

EGERIA AREA ERSS-63XUL
Lansetele pt. Area au de regula o actiune slow sau moderate-slow, nu cred ca mi-ar place.
Egeria mi-as dori modelul Native ESNS-69ML.
Egeria mi-as dori modelul Native ESNS-69ML.
-
cristiciocanel
- junior

Ok,succes in cautare. Daca din curiozitate doriti sa o incercati/vedeti o puteti gasi in Bucuresti(0775389522).
Multumesc pt. invitatie si pt. oferta, dar eu locuiesc la mare distanta de Bucuresti (20Km de Jibou-SJ)
Daca ar fi fost Cluj, Oradea, Baia Mare sau chiar Satu Mare altfel discutam.
PS: am doua lansete mai ieftine cu actiune asemanatoare cu cele de Area (Daiwa Presso Iprimi si Maver Jurassic); pentru pescuit cu voblere si rotative mici nu-mi doresc o lanseta performanta gen: Palm's Egeria, Tailwalk Silverna Bros sau Major Craft Finetail.
Doresc o lanseta de UL XF pentru gume, lansetele Favorite sunt cu actiune fast dar prea puternice pt UL.
Daca ar fi fost Cluj, Oradea, Baia Mare sau chiar Satu Mare altfel discutam.
PS: am doua lansete mai ieftine cu actiune asemanatoare cu cele de Area (Daiwa Presso Iprimi si Maver Jurassic); pentru pescuit cu voblere si rotative mici nu-mi doresc o lanseta performanta gen: Palm's Egeria, Tailwalk Silverna Bros sau Major Craft Finetail.
Doresc o lanseta de UL XF pentru gume, lansetele Favorite sunt cu actiune fast dar prea puternice pt UL.
Mai bine ma refer la o lanseta produsa tot de Favorite: Exclusive EXS-792UL-T.
Cele doua lansete ale mele le-as schimba cu lanseta aceasta, sunt din aceeasi familie ( Favorite si fast)
Cele doua lansete ale mele le-as schimba cu lanseta aceasta, sunt din aceeasi familie ( Favorite si fast)
Ofer un ryobi zauber nou de ce marime vrei la schimb cu varita lanseta
Sunt de acord cu Ryobi Zauber L marimea 1000 sau 2000.
Daca nu, ar fi ok si Ryobi Slam de 800.
Sunt singurele modele care m-ar interesa de la Ryobi.
Daca nu, ar fi ok si Ryobi Slam de 800.
Sunt singurele modele care m-ar interesa de la Ryobi.
Super oferta: se dau amandoua pt. 750 RON.
La magazin doar Receptor costa 595 RON.
La magazin doar Receptor costa 595 RON.
Accept si schimburi cu mulinetele Shimano Sephia sau Soare, cu diferenta din partea mea in cazul unei singure lansete.
Ex: Sephia=669 RON
Receptor=595 RON
Preturile sunt ambele de la TotalFishing, rezultand o diferenta de 74 RON din partea mea in acest caz.
Ex: Sephia=669 RON
Receptor=595 RON
Preturile sunt ambele de la TotalFishing, rezultand o diferenta de 74 RON din partea mea in acest caz.