Vand 2 muinete Cabelas prodigy 2000:
1. Mulineta Cabelas Prodigy 2000a (echivalen daiwa capricorn A) cu un singur tambur, are urme de uzura dar merge in continuare mai fin si fara maraituri decat modele mai noi.
Pret 220ron
2. Mulineta Cabelas Prodigy 2000c (echivalent exceler/tierra), modelul negru cu tambur rosu, avea initial raportul de 6.3:1, am schimbat angrenajele de la un exceler de 4.8:1, mulineta e in stare buna, proaspat unsa, are un fasait/marait usor care nu-mi dau seama de unde vine, in pescuit nu ma deranjeaza. La un moment dat am avut o problema cu antireturul care dadea inapoi la frig, am curatat rulmentul antiretur de ulei si nu am mai avut probleme, trebuie doar curatat din cand in cand. I-am adaugat o bucata de plastic (un fel de bucsa dar intrerupta, ca un U) la bratul de la pickup care sustine galetul, sub surubul care fixeaza bratul, acolo se uzeaza mereu modelele cu rotor de genul asta, uzura nu e mare dar a inceput.
Vine cu 3 tamburi, cei 2 originali si unul de Exceler 2000 care are si frana schimbata cu carbotex. Adaug inca 2 discuri carbotex noi pentru cei 2 tamburi originali. Tamburii originali sunt in stare foarte buna, cel de exceler e putin mai uzat dar e ok si el. Fara fir.
Pret 320ron.
Preturi fixe, plata in cont, transport inclus prin fancurier.
2 x Cabelas Prodigy 2000 (A&C)
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: 2 x Cabelas Prodigy 2000 (A&C)
prodigy c se retrage momentan de la vanzare
Valabile amandoua.
Valabile amandoua, cu firele de pe tambur incluse.
Prodigy 2000a are fir monofilament 0.25 Cralusso feeder pe tambur, doar incarcat si nefolosit.
Prodigy 2000c are fir Cormoran match 0,25, avani sea bass 1,2pe si pe tamburul de la exceler buraj din power pro de ala multicolor +cca 50m de varivas high grade pe 0,6pe, power pro (dat 0,10) a fost folosit doar cateva lansari i apoi mutat pe acest tambur. In schimb am pierdut discurile carbotex deci ramane doar tamburul de exceler cu carbotex.
Prodigy 2000a are fir monofilament 0.25 Cralusso feeder pe tambur, doar incarcat si nefolosit.
Prodigy 2000c are fir Cormoran match 0,25, avani sea bass 1,2pe si pe tamburul de la exceler buraj din power pro de ala multicolor +cca 50m de varivas high grade pe 0,6pe, power pro (dat 0,10) a fost folosit doar cateva lansari i apoi mutat pe acest tambur. In schimb am pierdut discurile carbotex deci ramane doar tamburul de exceler cu carbotex.
Se retrag de la vanzare