Luci scrie:ul trecut in trofeul aventuri pe pista de la Belis - Cluj, lui Dan Vasilescu i-au cazut inelele de la lanseta in timpul concursului. Dan a avut probleme in a pescui cu acea lanseta. Era o lanseta mesterita de Cristi special, cu mare emfaza pentru BogdanV.
Dar nu asta e discutia acestui topic, e bine totusi sa fim ingaduitori, oricarui i se poate intampla sa greseasca , ideea e sa recunoasca si sa isi repare greselile
Interesant ce spui.
Uite eu am 3 lansete facute de ai nostri rodbuilderi.
Una, cea mai veche, o am de la Cristi Ene..
E vorba de un FE2, 703, cu plaja intre 1/8-5/8 oz.
Desi limita superioara este de 17.5gr si Ene m-a sfatuit sa nu trec de 12-14gr sa dau cu ea, eu am hartanit-o si cu jiguri de 16gr pe curent mediu pe Timis la greu.
DAR LA GREU !
Si nu i-a picat nici un inel- " Coafura rezista ",cum zice si-n reclama !

Parca s-a mai discurtat treaba cu inelul cazut si nu a reisit clar ca lanseta era construita de Cristi Ene.
Dar daca ai afirmat asta , eu zic ca ai si cu ce sa probezi !
Si asta pentru a se lamuri treaba odata.
Nu sa facem pe falsii ingaduitori si generosi si mai apoi sa tot mai aruncam zvonul cand ne convine !
Si apropos ,mai stiu inca 2 amici de la mine din zona cu lansete de la Ene facute si nu s-au plans de cazut inele. Chiar 3 daca ma gandesc mai bine.[
Deci, asteptam sa probezi cele spuse de tine.
Poate facem si un poll si un topic special , sa facem o statistica, din cei care-s pe forum si au avut lansete de la Cristi Ene la cate le-a cazut inelele.