suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tito
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de tito » 08 Ian 2023, 16:27

Cand ajung in Ardeal voi merge acolo sa pescuiesc, sunt curios in baza carei "reguli/legi" nu pot pescui in zona respectiva.

OldSVF
veteran
veteran

Mesaj de OldSVF » 08 Ian 2023, 16:29

tito scrie:
08 Ian 2023, 16:27
Cand ajung in Ardeal voi merge acolo sa pescuiesc, sunt curios in baza carei "reguli/legi" nu pot pescui in zona respectiva.
Daca la var? e?ti prin zona putem ie?i împreun?👍
sus?in?tor al prohibi?iei pe specii

OldSVF
veteran
veteran

Mesaj de OldSVF » 08 Ian 2023, 16:59

OldSVF scrie:
08 Ian 2023, 16:29
tito scrie:
08 Ian 2023, 16:27
Daca la var? e?ti prin zona putem ie?i împreun?👍
Uite,c? s?-?i faci o idee,in dreapta pozei de mai jos,se afla un dig de prundis f?cut de ei.Acolo înainte era de fapt malul Oltului,intrarea pe bra?ul vechi. Mai sus de el,in continuarea lui e digul cu care au închis vechiul brat al Oltului.Iar ?i mai sus,de unde incep copacii pân? dup? curba care nu e vizibil? in poza,este interzis pescuitul.Dupa cum se vede tot în drapta,au camere instalate ca sa vina paznicul in momentul in care tu urci pe acest dig de prundis sau pe zona respectiva ?i s? te de-a afara.Mai mult de atât,au langa primii copaci,un loc amenajat sa lase b?rcile la apa,dar doar pentru ei ?i prietenii lor.Au modificat dup? bunul plac malul Oltului ?i ?i l-au însu?it fara c? vreuna din cele dou? asociatii s? zic? ceva.Altfel nu-mi explic cum pot continua cu abuzurile respective.Eu ca sa pescuiesc a trebuit s? intru cu costumul in apa,când aceasta era sc?zut?,tocmai c? sa nu îmi stric ziua de pescuit cu discutii aiurea.Am povestit cu pescari din Sibiu ?i Bra?ov care au p??it acela?i lucru ca ?i mine.Poate o s?-mi fac timp sa caut filmule?ele cu zona respectiva in "original",a?a cum era ea înainte c? aceste locuri sa fie modificate.
Fişiere ataşate
IMG_20220608_065259053_HDR.jpg
IMG_20220608_065259053_HDR.jpg (26.41 KiB) Vizualizat de 16805 ori

OldSVF
veteran
veteran

Mesaj de OldSVF » 14 Ian 2023, 03:51

O situa?ie similar? cu cea de la noi din Sibiu(Bradu,Sarata, Arpa?u).Un reportaj recent, bine f?cut ?i cu mult curaj,despre cum b?ie?ii cu bani ?i tupeu interzic localnicilor ?i nu numai accesul la apa .
Felicit?ri înc? o dat? celor doi reporteri pentru implicare ?i pentru cat de bine cunosc legea,mai mult chiar decât cei care ar trebui sa o aplice.Ar trebui distribuit acest reportaj cat mai mult posibil pe toate re?elele de socializare.
https://youtu.be/MOk0d_YBZDM

OldSVF
veteran
veteran

Mesaj de OldSVF » 05 Feb 2024, 13:53

Caut pe cineva care se pricepe la naviga?ii auto,preferabil din Sibiu.

OldSVF
veteran
veteran

Mesaj de OldSVF » 05 Feb 2024, 15:16

OldSVF scrie:
05 Feb 2024, 13:53
Caut pe cineva care se pricepe la naviga?ii auto,preferabil din Sibiu.
rezolvat ms👍

Scrie răspuns