Point Blank vs. St. Croix Xtreme/Elite
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Beastmaster
- veteran
Point Blank vs. St. Croix Xtreme/Elite
Va rog pareri, pro/contra, din partea celor care au utilizat ambele variante.
Ma intereseaza 3 aspecte, in principal: senzitivitate, rezerva de putere si modul in care se incarca blankul sub tensionare.
Multumesc anticipat!
Ma intereseaza 3 aspecte, in principal: senzitivitate, rezerva de putere si modul in care se incarca blankul sub tensionare.
Multumesc anticipat!
Re: Point Blank vs. St. Croix Xtreme/Elite
Parere personala! Indiscutabil mai senzitiv, conicitatea pronuntata asigura intrarea rapida a rezervei de putere.Mai permisiv pe varf . Alta generatie de blancuri... Personal prefer Fishing Art ,in special datorita actiunii blancului, dar ,upsss, sunt facute in Polonia si poate deranjeaza
Nu.i vorba ca PB sunt facute in China , deci cei ce cauta inscriptii "tari" pe bete poate stramba din nas.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Salut grup....tare eram curios si eu dar,se vede ca nu e prea pescuit Pointul!! Sau ma insel??
E pescuit...Doar ca aici lumea vinde scule nu informatii...

Cred ca e mai potrivit sa intrebi concret pentru blank-urile/lansetele pe care le vizezi. Asa, la gramada, nu stiu cat de relevanta e comparatia. Strict pe ce am pescuit eu de la pb si st croix, pt salau prefer de departe pb, in special de la M in sus.
cel putin la fel de sensitiv ca scV, mai parabolic in drill, dar atuul principal, in opinia mea, este ca sunt f usoare si echilibrate, cu multa putere pe butt
-
- utilizator constant
SalutZamfi scrie: ↑08 Dec 2020, 18:33Parere personala! Indiscutabil mai senzitiv, conicitatea pronuntata asigura intrarea rapida a rezervei de putere.Mai permisiv pe varf . Alta generatie de blancuri... Personal prefer Fishing Art ,in special datorita actiunii blancului, dar ,upsss, sunt facute in Polonia si poate deranjeazaNu.i vorba ca PB sunt facute in China , deci cei ce cauta inscriptii "tari" pe bete poate stramba din nas.
Daca esti un fan Fishing Art , recomanda-mi un blank pt biban de la ei daca ai testat.
Merci !
Salut.Nu sunt fan ...Imi pare rau dar nu am pescuit blancuri de biban , deoarece nu pescuiesc dedicat la biban.Stima.
ciprian,incearca sa iei legatura cu andrei sava.el aduce fishing art(inclusiv mufabile,puteri diferite)