La multi ani domnilor! Sa aveti un an nou fericit si cu multa sanatate!nuke scrie:Daca tot ne starniti ziceti si dvs.cum le pregatiti...M-am uitat odata lung chiar si la o sticla de ulei de masline cu trufe..
Am tot ezitat sa cumpar...sunt catziva oameni in jurull BV care vand "la DN" cu 100-200 euro/kg,depinde de masina in care calatoriti.
Nu am gustat,nu stiu nimic despre curatarea/prepararea lor dar ca gurmand as incerca orice e bun in viata asta..
Am inteles ca doar se rad,nu se prepara termic..Ok,se rad dupa ce se curata sau nu se curata?
Se spala sau nu se spala?
Multumim de orice "luminare"..
Trufele in zona in care locuim noi se adauga la final exact cum a spus si "pensionarul"
Noua ne plac foarte mult, doar ca fetitza mea (5 ani) nu e innebunita dupa miros Eu prefer trufele negre, dar trufele albe sunt mai apreciate si mai scumpe pt ca au un gust mai intens. In 2014, in Emilia Romagna, nu au avut un nivel calitativ asa bun datorita ploilor dese din vara.
Se pastreaza in congelator si rezista cateva luni bune (pana prin iunie) fara probleme