Frate agabi, m-ai luat ''sub cuvant de spovedanie si cuget preacurat " Am auzit si vazut multe, da' de "laptrac" si "topcit " de cand mama m-o facut, n-am auzitagabi scrie:Ati incercat mamaliga refacuta?Daca ramine pe a doua zi mamaliga,si daca e mai virtoasa,ca-n Ardeal (sau buna de momit,daca vreti..) o puteti felia si praji intr-o tigaie de teflon,fara ulei..Face o crusta faina si merge excelent cu laptrac sau topcit
Daca-i vrea, mi-i lamuri, daca nu, stii cu ce as manca mamaliga aia prajita cum zici tu ? Mi-am facut, din cas de oaie (fara vaca ) , framantat, amestecat cu sare, un praf de cimbru, unul de busuioc uscat si macinat, si chimion (sau chimin, sa nu ma toace @rine ) , pus la borcanele , un mic "bar" de branzeturi loco ...Daca zdrobesti si-o ceapa, cei din jur vorbesc singuri...tu mananci doar
Exact la fel e si cu mamaliga lui audumbre ...
Cred ca merge si-o palinca inainte ...ca branza buna mere apoi cu un vin identic ...Sa te sature