cred ca tocmai asta i-ar atrage atentia,ca de obicei ma duc fara peste acasaCati scrie:da ... pe 2-3zile , si cu ceva bani in plus pentru cumparat peste la intoarcere ! dupa 3 zile de "dat in barci si blinker-it prin cort masina s-au boscheti " (dupa preferinte ) , trebuie sa anulezi orice suspiciune cind ajungi acasa ! de pescuit nu cred ca mai ramane mult timp mai ales daca "marla" e dracoasa !!!![]()
![]()
Amanta--Cum?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
...sanatos pe naiba, daca am fi toti asa am disparea ca specie!Noroc ca au altii instinc de reproducere si isi fac treaba, ca la noi a fost substituit de "simtzul apei"!Irod scrie:Adelin are un punct de vedere sanatos!Adelin scrie:Daca ar fi sa aleg intre o partida de sex salbatec cu o bunaciune perversa sau o partida de pescuit adevarata, cred ca sarmana fetitza ar ramane cu buza umflata!
Si dupa atatia pesti si asa lipsa de bunaciuni perverse iti mai ies si cosuri.Adelin scrie:...sanatos pe naiba, daca am fi toti asa am disparea ca specie!Noroc ca au altii instinc de reproducere si isi fac treaba, ca la noi a fost substituit de "simtzul apei"!Irod scrie:Adelin are un punct de vedere sanatos!Adelin scrie:Daca ar fi sa aleg intre o partida de sex salbatec cu o bunaciune perversa sau o partida de pescuit adevarata, cred ca sarmana fetitza ar ramane cu buza umflata!![]()
![]()
![]()
![]()
Sigur nu-i sanatos
la pescarii de rapitori tot nu intra in discutie, pt. ca nu o sa iei bunaciunea aia pesversa prin toate locurile unde oamenii normali nu umbla, si raman doar pescarii de stationar. Inchipuiti-va ca santeti in toiul lucrarii si atunci trage crapul cel mai mare. Te gandesti ca trage pestele scula-n apa, te gandesti la tot felul de scule
si atunci ce faci? Nu, este stress-ul prea mare, merge omul sa se recreeze la balta, nicidecum sa primeasca infarct. 
DACA marla ii dracoasa si <drillu> ii pe masura nu mai faci C&RCati scrie:da ... pe 2-3zile , si cu ceva bani in plus pentru cumparat peste la intoarcere ! dupa 3 zile de "dat in barci si blinker-it prin cort masina s-au boscheti " (dupa preferinte ) , trebuie sa anulezi orice suspiciune cind ajungi acasa ! de pescuit nu cred ca mai ramane mult timp mai ales daca "marla" e dracoasa !!!![]()
![]()
- PODOSU DOREL
- utilizator constant

Ne mai punem astfel de intrebari ? categoric NU !!! cite sacrificii nu facem , inca unul in plus nu mai conteaza !
ps. fie vorba intre noi ,daca-i dracoasa rau , cred ca dupa trei zile ea ar trebui sa treaca la practicarea C&R , noua nu ne ramane decit sa ne revenim din efortul drill-ului si sa ne intoarcem cuminti acasa !
Si mai zicem ca sint usoare "partidele de spinn." !!!

ps. fie vorba intre noi ,daca-i dracoasa rau , cred ca dupa trei zile ea ar trebui sa treaca la practicarea C&R , noua nu ne ramane decit sa ne revenim din efortul drill-ului si sa ne intoarcem cuminti acasa !
Si mai zicem ca sint usoare "partidele de spinn." !!!
Cati scrie:...cred ca dupa trei zile ea ar trebui sa treaca la practicarea C&R ...
3 zile de cucus captivus
damn!
on topic:
cea mai buna varianta ramane stiuca.
pt. ca nu vorbeste...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team