Amanta--Cum?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Ian 2007, 23:13

Cati scrie:da ... pe 2-3zile , si cu ceva bani in plus pentru cumparat peste la intoarcere ! dupa 3 zile de "dat in barci si blinker-it prin cort masina s-au boscheti " (dupa preferinte ) , trebuie sa anulezi orice suspiciune cind ajungi acasa ! de pescuit nu cred ca mai ramane mult timp mai ales daca "marla" e dracoasa !!! :lol: :lol: :lol:
cred ca tocmai asta i-ar atrage atentia,ca de obicei ma duc fara peste acasa :(
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Ian 2007, 10:36

Irod scrie:
Adelin scrie:Daca ar fi sa aleg intre o partida de sex salbatec cu o bunaciune perversa sau o partida de pescuit adevarata, cred ca sarmana fetitza ar ramane cu buza umflata! :lol:
Adelin are un punct de vedere sanatos!
...sanatos pe naiba, daca am fi toti asa am disparea ca specie!Noroc ca au altii instinc de reproducere si isi fac treaba, ca la noi a fost substituit de "simtzul apei"! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 29 Ian 2007, 10:42

Adelin scrie:
Irod scrie:
Adelin scrie:Daca ar fi sa aleg intre o partida de sex salbatec cu o bunaciune perversa sau o partida de pescuit adevarata, cred ca sarmana fetitza ar ramane cu buza umflata! :lol:
Adelin are un punct de vedere sanatos!
...sanatos pe naiba, daca am fi toti asa am disparea ca specie!Noroc ca au altii instinc de reproducere si isi fac treaba, ca la noi a fost substituit de "simtzul apei"! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si dupa atatia pesti si asa lipsa de bunaciuni perverse iti mai ies si cosuri.
Sigur nu-i sanatos

marcelm
junior
junior

Mesaj de marcelm » 29 Ian 2007, 12:13

la pescarii de rapitori tot nu intra in discutie, pt. ca nu o sa iei bunaciunea aia pesversa prin toate locurile unde oamenii normali nu umbla, si raman doar pescarii de stationar. Inchipuiti-va ca santeti in toiul lucrarii si atunci trage crapul cel mai mare. Te gandesti ca trage pestele scula-n apa, te gandesti la tot felul de scule :D :D si atunci ce faci? Nu, este stress-ul prea mare, merge omul sa se recreeze la balta, nicidecum sa primeasca infarct. :roll:

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 29 Ian 2007, 14:07

Cati scrie:da ... pe 2-3zile , si cu ceva bani in plus pentru cumparat peste la intoarcere ! dupa 3 zile de "dat in barci si blinker-it prin cort masina s-au boscheti " (dupa preferinte ) , trebuie sa anulezi orice suspiciune cind ajungi acasa ! de pescuit nu cred ca mai ramane mult timp mai ales daca "marla" e dracoasa !!! :lol: :lol: :lol:
DACA marla ii dracoasa si <drillu> ii pe masura nu mai faci C&R :lol: :lol: :lol:

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 29 Ian 2007, 14:23

@ doc
DACA marla ii dracoasa si <drillu> ii pe masura nu mai faci C&R
daca esti musulman nu e nici o problema dar daca nu esti nu stiu ce o sa faci cu atitea c fara &r :wink:

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 29 Ian 2007, 14:24

te sacrifici, :lol:

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 29 Ian 2007, 15:30

Ne mai punem astfel de intrebari ? categoric NU !!! cite sacrificii nu facem , inca unul in plus nu mai conteaza ! :wink:
ps. fie vorba intre noi ,daca-i dracoasa rau , cred ca dupa trei zile ea ar trebui sa treaca la practicarea C&R , noua nu ne ramane decit sa ne revenim din efortul drill-ului si sa ne intoarcem cuminti acasa !
Si mai zicem ca sint usoare "partidele de spinn." !!! :lol: :lol: :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Ian 2007, 16:00

Cati scrie:...cred ca dupa trei zile ea ar trebui sa treaca la practicarea C&R ...

3 zile de cucus captivus :shock: :lol:
damn!

on topic:
cea mai buna varianta ramane stiuca.
pt. ca nu vorbeste...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 30 Ian 2007, 21:25

leba, deabia acum nu mai vorbeste ... ca avea un debit verbal ! :lol: