Sfaturi despre pescuitul la orice.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Sfaturi despre pescuitul la orice.
Dorim sfaturi in legatura cu pescuitul in orice sezon..... 

-
- veteran
- juventinu88
- utilizator constant
Re: Sfaturi despre pescuitul la orice.
In pescuit nu exista reguli, asta este valabila pentru orice sezon si pentru orice apa. Depinde la ce vrei sa dai, exista o gramada de topicuri pe diferite subiecte(stiuca, salau, somn, avat) cu foarte multe pareri pertinente, scrise de meseriasii de pe forum. Personal as putea sa iti dau sfaturi despre pescuitul stiucii, deoarece pe asta m-am specializat.Birzava Adrian scrie:Dorim sfaturi in legatura cu pescuitul in orice sezon.....
- mihaimircea
- veteran
OOO, ba daaaaa, exista cel putin o regula de baza si universal valabila: stai pe apa, pescuieste!adi777 scrie:In pescuit nu exista reguli...
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
mihaimircea scrie:OOO, ba daaaaa, exista cel putin o regula de baza si universal valabila: stai pe apa, pescuieste!adi777 scrie:In pescuit nu exista reguli...
pai pescuit fara sa stai pe apa se poate ?? eventual la pescuit de muieri nu trebuie si apa
- Stefan Tudose
- Moderator
Birzava Adrian scrie:Dorim sfaturi in legatura cu pescuitul in orice sezon.....
Sfatul meu este sa incepi prin a-ti face rost de un bat, de care sa legi o bucata de fir si un carlig pe care sa le moi intr-o apa, de preferat cu pesti, da merge si-n cada, ligean, etc, ca doar vrei sfaturi in legatura cu pescuitul, nu cu prinsul pestilor. A, si am uitat, poate n-ar strica sa pui ceva in carlig. Fir intins (era sa zic multa bafta)