Soarele apunea cu repeziciune odata cu sperantele noastre de a vedea vre-o captura in juvelnic. Retina mai pastra inca unduirea permanenta si sacaitoare a apei, care ne jucase in ochi toata ziua, amplificata de razele soarelui. Iarba se misca in valuri, salcia de langa noi interpreta o samba, numai Mihai statea intepenit ca o statuie pe scaunelul ce gemea sub el. Nici macar iluzia optica nu putea sa-l urneasca. Acul cantarului trecea fluierand de suta cand avea proata inspiratie sa-si controleze evolutia in kilograme. Ca sa se amageasca facea socoteala in kintale. Viorel, in schimb, tremura din toate incheieturile si nu doar retina... facuse baie, acum pe seara si dupa ce speriase si broastele cu balaceala, incerca sa invinga racoarea tot mai accentuata clantanind din maxilare.......
Daca credeti ca merita va invit La Caldarusani
Noaptea la Caldarusani...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- pescadorul
- junior
Noaptea la Caldarusani
Apropo ! La Caldarusani e cu taxa, sau e valabil permisul ? Ce se poate prinde ? M-ar interesa, ca de mult imi planific sa ajung pe-acolo. Am citit cate ceva si mi-a placut. Chiar si povestea voastra. Sunteti figuri mari. Ce mai ... ca niste pescari adevarati !
Cateva detali m-ar bucura !
Va salut, mai... de departe !!!
Cateva detali m-ar bucura !
Va salut, mai... de departe !!!
- pescadorul
- junior
Anul trecut era 50 lei din astia tineri, acum s-o mai fi actualizat pretul ca la benzina, ca n-am mai ajuns... da nu e bine sa prinzi prea mult ca te iau cu barca din cocioc si baietii si-au implantat cantare in pupila si dintr-o privire l-au si apreciat si daca atarna prea greu... acu nu stiu ce-o mai fi.
Vezi: Proza neserioasa...