![Imagine](http://i410.photobucket.com/albums/pp190/ed_muerte/gastronomie/20141225_111604_zps008b4e22.jpg)
Craciun fericit!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Ce-s alea?
Pretul vad ca e ca pe aici in Italia(11-12euro 100g)sau chiar mai mari.De curatat eu le curat de pamant cu o perie dupa ce s-au uscat bine de pamant.nuke scrie:Daca tot ne starniti ziceti si dvs.cum le pregatiti...M-am uitat odata lung chiar si la o sticla de ulei de masline cu trufe..
Am tot ezitat sa cumpar...sunt catziva oameni in jurull BV care vand "la DN" cu 100-200 euro/kg,depinde de masina in care calatoriti.
Nu am gustat,nu stiu nimic despre curatarea/prepararea lor dar ca gurmand as incerca orice e bun in viata asta..
Am inteles ca doar se rad,nu se prepara termic..Ok,se rad dupa ce se curata sau nu se curata?
Se spala sau nu se spala?
Multumim de orice "luminare"..