Gresit colegul ...Nu e vorba de aleadanstiucaru scrie:pitzipoanca aia?care ca e doua...sau nu la alea doua de pe pvt tv de-i una blinda si una bruneta?alea bune rau de io cred ca provin din alta industrie nu aia de pescuit

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Gresit colegul ...Nu e vorba de aleadanstiucaru scrie:pitzipoanca aia?care ca e doua...sau nu la alea doua de pe pvt tv de-i una blinda si una bruneta?alea bune rau de io cred ca provin din alta industrie nu aia de pescuit
Nuuuuu, este alta, cam nasoală, cu piept de vrăbiuţă, fund de vădană şi faţă de ţestoasă ...dar e pescăriţă până în vârful iataganului în care se impiedică prin buruieni.danstiucaru scrie:pitzipoanca aia?care ca e doua...sau nu la alea doua de pe pvt tv de-i una blinda si una bruneta?alea bune rau de io cred ca provin din alta industrie nu aia de pescuit
Hopa! Asta e ceva nou ... Nu cred ca mai e nimic de zis in aceste conditii.Este şefa subcomisiei pescuit feminin.
adica..............."fix pola"Zamfi scrie:.......... Vorba aia "vom fi iarasi ce-am fost " si ...mai rau decat atat!.....
agabi scrie:In zece zile incep oricum transmisiile in direct..
Elegant.zavera scrie: Nuuuuu, este alta, cam nasoală, cu piept de vrăbiuţă, fund de vădană şi faţă de ţestoasă ...dar e pescăriţă până în vârful iataganului în care se impiedică prin buruieni.
Pe duduie o cheamă Lavinia, e româncuţă de-a noastră, din păcate cam defavorizată de Doamne, Doamne când s-au împărţit nurii la cocoane...![]()
Nu a fost elegant!!! Ba mai mult, a vorbit prea mult despre emisiunea respectiva!!! Eu as fi caracterizat toata emisiunea cu un singur cuvant.Tavi scrie:Elegant.zavera scrie: Nuuuuu, este alta, cam nasoală, cu piept de vrăbiuţă, fund de vădană şi faţă de ţestoasă ...dar e pescăriţă până în vârful iataganului în care se impiedică prin buruieni.
Pe duduie o cheamă Lavinia, e româncuţă de-a noastră, din păcate cam defavorizată de Doamne, Doamne când s-au împărţit nurii la cocoane...![]()