ptr toti taticii de pe acest forum

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
c_a_ta2004
junior
junior

ptr toti taticii de pe acest forum

Mesaj de c_a_ta2004 » 18 Ian 2014, 01:49

aici e valabil si ptr mine,si mai grav e ca timpul trece....

Un om a venit de la munca tarziu,obosit si nervos,gasindu-si baiatul de 5 ani asteptand la usa.
-Tati, pot sa te intreb ceva?
-Da sigur,despre ce e vorba?
-Tati,cati bani castigi pe ora?
-Asta nu e treaba ta. De ce ma intrebi astfel de lucruri,spuse omul nervos.
-Doar vreau sa stiu.Te rog spune-mi,cat castigi pe ora?
-Daca trebuie sa stii,castig 50$ pe ora.
-Ah,a raspuns micutul,cu capul plecat.
-Tati,imi imprumuti te rog 25$?
Tatal s-a infuriat.
-Daca singurul motiv pentru care m-ai intrebat asta este ca sa imi ceri niste bani sa iti cumperi o jucarie prosteasca sau alte porcarii,atunci du-te direct in camera ta la culcare.Gandeste-te de ce esti asa egoist.Nu lucrez din greu in fiecare zi pentru asa copilarii
Micutul a mers in liniste in camera si a inchis usa.
Omul s-a enervat si mai tare pe intrebarile baiatului.Cum a putut sa puna asa intrebari doar pentru a cere bani.
Dupa o ora,omul s-a calmat si a inceput sa gandeasca:
Poate chiar era ceva de care chiar avea nevoie sa cumpere cu 25$ si chiar nu mi-a cerut bani des.Omul a mers la usa baiatului si a deschis-o
- Dormi?
- Nu tati,sunt treaz.
- M-am gandit,poate am fost prea dur mai devreme.Uite aici25$
Micutul a sarit,zambind.
- Multumesc tati.Dupa aceea a scos un pumn de bani.
Omul a vazut ca baiatul avea deja bani si s-a enervat din nou.Micutul si-a numarat incet banii si s-a uitat catre tatal sau
-De ce vrei mai multi bani daca deja ai?
-Pentru ca nu am avut destul, dar acum am, a replicat baiatul
-Tati, am 50$. Pot sa cumpar o ora cu tine???? Te rog sa vii mai repede acasa maine . Vreau sa mananc cu tine.
Tatal a fost distrus. Si-a luat baiatul in brate si l-a implorat sa il ierte.
Este doar o reamintire pentru toti ce lucreaza din greu in viata. Nu ar trebui sa lasam timpul sa treaca printre degete fara sa petrecem timp cu cei care chiar conteaza pentru noi, aceia apropiati de inimile noastre. Sa ne amintim sa impartim cei 50$ din timpul nostru cu cineva pe care iubim.

luci_t
veteran
veteran

Re: ptr toti taticii de pe acest forum

Mesaj de luci_t » 18 Ian 2014, 14:59

De sarbatori am petrecut aproape in exclusivitate timpul cu fetita mea. Au fost cele mai faine sarbatori, chiar daca a avea grija de o pitica de 4 ani care nu sta pe loc decat cand doarme e cateodata obositor.
Ne-am pregatit si de pescuit... nu am mai ajuns pt ca era "frig si asteptam sa se mai incalzeasca" :wink:
PS vreau sa cred ca sunt in primul rand prietenul ei si dupa tata. Momentan imi spune tot mai putin "secretele" pe care le are cu mami

c_a_ta2004
junior
junior

Mesaj de c_a_ta2004 » 18 Ian 2014, 16:08

vad si eu ca sunt mai retinuti fata de mine,cel putin in toamna asta cand prindeam un pic de timp liber,la peste si nu e bine ca ei cresc,si ramane un gol pe care nu-l poate acoperi nimeni decat noi,tatii.cand am citi prima data aceste randuri imi curgeau lacrimile,asa din senin.ma simt vinovat, is constient ca am lipsit mult din viata lor,dar si cand ma duc la servici tot ptr ei ma duc.nu stiu ce sa zic,am si eu nevoie de un hobby,lucrez de luni pana sambata dumineca am si eu o zi libera pe care nu stiu cum sa o impart,doar la peste este eliberarea energiei mele negative acumulata in intreaga saptamana...

Dati-va si voi cu parerea daca am sau nu dreptate!

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 25 Ian 2014, 10:46

depinde
eu am rugato pe sotia mea ceea ce tine de scoala sa se ocupe ea...eu sa fiu responsabildoar cu programul liber,de divertisment
baiatul meu merge pe 9 ani ASA CA ......incet o sa il introduc in randul amcilor(putini la nr) de mers la natura
ca sa nu mai zic ca sunt super incantat de ideea de a merge doar cu el in cazul in care amici sunt ocupati
dar trebuie neaparat sal invat sa inoate,asta asa ptr siguranta mea...trebuie sa stie sa inoate
la scoala au aparut probleme sau jucat si lau lovit la spate se intrevedeau ceva probl la coloana(mam **** pe mine) acuma poarta un corset
am fost super speriat .....era groaznic sa nu ma mai pot baza pe el fizic....toate planurile mele de mers la munte si la pesti se naruiau,era groaznica idee...dar acuma este ok,iam facut toate controalele
asa ca ii acord toata dragostea si atentia mea...mai ales ca cu viata asta curva nu mai sti...azi esti, maine nu mai esti
si eu va sfatuiesc sa fiti aproape de copii vostri
va salut

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 25 Ian 2014, 14:26

Dane, imi pare rau de ce a patit baiatul tau. E bine ca nu o sa ramana cu sechele.
Pentru mine e important sa petrec cat mai mult timp cu pitica, sa ne jucam impreuna, sa facem tot felul de chestii, chiar daca mami nu e intotdeauna de acord. Am ajuns sa fac lucruri de care nu ma credeam in stare :headbash: si-mi place pt ca asta intareste legatura dintre noi. Iar zambetul si veselia ei nu se compara cu nimic.
Am cunoscuti care nu prea se ocupa de copiii lor. Si nu din lipsa de timp ci spun ceva de genu: "nu-i ajunge ca-i dau tot ce-i trebuie, ca-i castig painea? n-am eu chef de prostiile pruncilor. Pe mine nu o sa ma vezi in patru labe pe sub mese"
Pe cat posibil o implic si pe ea in activitatile mele. Daca mesteresc ceva ea ma ajuta dupa posibilitatile ei (chiar dac uneori mai mult ma incurca) si e chiar mandra ca-l ajuta pe tati. Sotia nu prea poate face multe lucruri in bucatarie fara sa fie si ea prezenta

Ar fi mult mai usor ca dupa o zi de munca sa ne odihnim, dar pierdem o perioada prea frumoasa din viata copiilor. Pt mine merita efortul.

Va rog sa cititi: http://sareinochi.com/2013/11/28/scriso ... nformatii/

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 25 Ian 2014, 21:07

Clar
Si am un patron....care acuma sti ce zice?ca e ok cu afacerea asta in care se implica si acuma f mult, ca acuma copii sunt pe la studi in viena sau pe undeva...dar ca ii pare rau de un singur lucru, ca atuncea cand a inceput afcerea nu a avut timp de ei prea mult. Asta aviz amatorilor...mai in colo nu poti da timpul inapoi....cea mai faina perioada este cand sunt mici si incep sa perceapa lumea cu bine si rau.cand ii povestec cate una acuma im zice"pune pe camera tot, inregistreaza tot sa ai ce sa vezi mai in colo"
Si apoi normal ca tot ce facem facem ptr ei, dar tocmai dde aia sa fim impreuna pe sub mese, vorba aia, impreuna cu ei
Sa auzim de bine si sa fim sanatosi, sa treaca iarna si sa inceapa sezonu.
Numa bine

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 11 Feb 2014, 21:37

Nu sunt fanul clipurilor "motivationale" dar... http://www.livebiz.ro/video/cei-care-ar ... or-ignora/

c_a_ta2004
junior
junior

Mesaj de c_a_ta2004 » 11 Feb 2014, 23:02

foarte crud si adevarat!!!

lipaz
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lipaz » 18 Feb 2014, 13:17

Foarte frumos, dur dar adevarat. De multe ori parintii se infurie si vorbesc urat cu copii lor inainte de a sti ce vor sa spuna sau sa faca. Ar trebui sa devenim mai blanzi si intelegatori, daca nu cu proprii copii atunci cu cine?!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 29 Apr 2014, 07:10

Al doilea peste mai mare agatat de pitica mea. Primul a intrat imediat ce am ajuns, in primele secunde dupa ce a lansat... Daca nu luam undita de la ea o trageau in apa :lol: https://www.youtube.com/watch?v=k4w2Pp3aH44

Scrie răspuns