mersi fratilor

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miyagi
veteran
veteran

Re: Chitante

Mesaj de miyagi » 07 Noi 2011, 12:08

kzoli scrie:
stradic scrie:se pare ca nu exista nici o chitanta sau chitante de care spunea ce l acuzat.....deci prin urmare ar trebui inchis acest topic......iar pe viitor grija mare de la cine mai cumparati baieti!!!
..... ar trebui postat numele persoanei respective si localitatea, sa nu mai aiba ocazia de a da tepe... ca nickuri poate sa aiba cate vrea !!!
Si telefonul. Daca mai vrea sa dea teapa sa schimbe cat mai multe ca sa nu fie teapa usoara de dat nici pentru el. Sa se chinuie un pic :twisted: .

bogodan
utilizator nou
utilizator nou

il ajut si eu

Mesaj de bogodan » 07 Noi 2011, 13:41

il mai ajut si eu pe om cu o recomandare pe bogdan1sand
eu m-am inteles cu el mai demult ca iau 2 pachete de voblere si-mi trimite prin posta, ramburs.
am ramas intelesi apoi s-a sucit, ca-i trebuie banii in cont, ca nu mai vrea cu ramburs.
asta dupa cateva zile bune dupa ce ne-am inteles ca-mi trimite pachetele.
nu da el tzepe majore, doar se razgandeste intre timp. gaseste oportunitati mai bune si le valorifica.
problema lui e ca nu se tine de cuvant.
altii in schimb au spus si lucruri bune despre el. cum ti-e norocul :))

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 08 Noi 2011, 19:23

in seara asta am fost la posta sa intreb de un colet care trebuia sa ajunga de zile bune. culmea, exact astazi ajunsese la oficiul postal de aici, asta dupa ce s-a plimbat prin alte parti...asa mi-a zis angajata: din greseala a fost trimis in alta parte. :shock: vineri urma sa plece inapoi la expeditor...
bonus, am platit si taxa de magazinaj. :lol: :lol: :lol: modica suma, nu-i bai, dar situatia in sine...in fine.

probabil asa s-o fi intamplat si cu pachetul trimis de bogdan1sand, nu neg, insa problema lui este ca aceeasi situatie s-a petrecut si cu alt cumparator, nu sunt singurul.. :? (Razvan V). Plus ca tot mai multe "voci" confirma neseriozitatea lui, ba chiar tolba cu minciuni cu care este inzestrat. :lol: :lol:

Bogdane, inca asteptam chitantele bre. A mea si a lui Razvan.

Scrie răspuns