Arena, singurul topic de polemici.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Ce aveti brae,cu arena??N-ajunge ca a-ti sters-o odata,”din greseala”.
Nici mie nu-mi plac unele topicuri ,dar evit sa ma exprim in public,pentru ca nu am pretentia ca sint epicentrul pe forumul asta.Pur si simplu ,le evit,nu intru.
Arena nu se agata de retina ,ca nu-i pe pagina de garda.
Arena nu impiedica discutiile despre pescuit.Sint posibilitati nelimitate in acest sens.
Sa va dau un exemplu.Era un topic despre pescuitul cu ”parasute”.
La care Ionut,posteaza o poza cu o tipa sexy,si zice ca aia e ”parasuta”
Acu ,io intreb,.......in ce fel a crescut calitatea acestui forum,prin acel raspuns??Era ”on topic”??Era vorba despre pescuit??Unde sint ,in acest caz,cei care clameaza lipsa acestor lucruri...??Exemplele pot continua...
De ”mocirla”de la Arena,va desparte un singur clic.IL DATI VOI SINGURI,NIMENI NU-L DA IN LOCUL VOSTRU
Nici mie nu-mi plac unele topicuri ,dar evit sa ma exprim in public,pentru ca nu am pretentia ca sint epicentrul pe forumul asta.Pur si simplu ,le evit,nu intru.
Arena nu se agata de retina ,ca nu-i pe pagina de garda.
Arena nu impiedica discutiile despre pescuit.Sint posibilitati nelimitate in acest sens.
Sa va dau un exemplu.Era un topic despre pescuitul cu ”parasute”.
La care Ionut,posteaza o poza cu o tipa sexy,si zice ca aia e ”parasuta”
Acu ,io intreb,.......in ce fel a crescut calitatea acestui forum,prin acel raspuns??Era ”on topic”??Era vorba despre pescuit??Unde sint ,in acest caz,cei care clameaza lipsa acestor lucruri...??Exemplele pot continua...
De ”mocirla”de la Arena,va desparte un singur clic.IL DATI VOI SINGURI,NIMENI NU-L DA IN LOCUL VOSTRU
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- utilizator constant
Da ce avetzi beiiii cu arena, si cu forumul, va racitzi cei razvratitzi gura degeaba, voi nu v-atzi dat seama care-i smenuh, reincepetzi discutziile din 2008
, io unu am fost banat atunci, dar mi-am facut un alte user cociuba.dalin pentru prietenul meu Gerula, care il iau la misto asa din plictis la scrabici....., care-i problema eu unul nu o vad..
,
Fitzi iubitzi.

Fitzi iubitzi.
Eu sigur nu.SF scrie:Indian Larry , porti ochelari de cal amice ?![]()
Doar te faci ca nu pricepi sau pur si simplu nu pricepi ?
Noi aici ascultam rock si voi bruiati (da ma , tu si mitomanu Chirtu) cu manele ! Sau noi ascultam manele si voi bruiati cu rock ! Ideea ii ca deranjati !
Tie mai putin , da lui Chirtu i-au spus demult si mai multi useri , insa nesimtirea il face sa nu bage de seama !
Tu crezi ca pe mine ma intereseaza de ce l-ai amenintat pe Adar ala (ti-o mai spun odata , nu ma mai cauta e privat , vorbeste aici sa vada lumea ) ?

Acestea fiind zise , trag concluzia ca ai o problema si prefer sa ma retrag.
Modigliani e direct raspunzator pentru ceea ce scrie.
PS: TU , care esti unul dintre cei care-si doresc "curatenie" , tocmai TU....vii cu afirmatii gen " gunoi , scarba , jeg" . Adica tu ai pretentii de la altii dar tie nu ti se poate reprosa nimic . Hai sictir si spor la capsuni . Din momentul asta esti pe lista de ignore .

Gigi incearca sa vezi lucrurile si altfel.
Arena nu este rezervata meciurilor cu Gerula si mizeriilor asa cum s-a intamplat
Deci aia numa polemica nu era.
Daca tu simti nevoia unui topic unde sa te razboiesti non-stop cu Gerula si daca iti e confortabil ca tot acolo sa se injure ar trebui sa-ti faci un topic dedicat pentru asta, sa se intituleze Gerula & shit si atunci da, poti sa zici, nu dati click aici.... Polemica e altceva si nu e doar pentru cativa care de fapt fac altceva acolo... si asta o spun chiar daca am participat si eu la meciuri, dar e o limita.. si cand mai multi iti spun ca esti beat...
Arena nu este rezervata meciurilor cu Gerula si mizeriilor asa cum s-a intamplat
Deci aia numa polemica nu era.
Daca tu simti nevoia unui topic unde sa te razboiesti non-stop cu Gerula si daca iti e confortabil ca tot acolo sa se injure ar trebui sa-ti faci un topic dedicat pentru asta, sa se intituleze Gerula & shit si atunci da, poti sa zici, nu dati click aici.... Polemica e altceva si nu e doar pentru cativa care de fapt fac altceva acolo... si asta o spun chiar daca am participat si eu la meciuri, dar e o limita.. si cand mai multi iti spun ca esti beat...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Din punctul meu de vedere.... problema este ca Gerula nu mai este user pe acest forum, iar Arena... este un topic de polemica intre userii acestui forum, corect ? ....cociuba.dalin scrie: care-i problema eu unul nu o vad..,
Fitzi iubitzi.
Parca a mai pus cineva aceasta intrebare: Nu aveti 00 sa va duceti la el pe forum sa-l luati la misto ?

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
ExactMarineros scrie:Domnule Tavi , dl Miki a venit cu propunerea ca raul sa fie taiat de la radacina , eu am venit in intampinarea propunerii .
Sa inteleg ca dvs nu sunteti de acord cu propunerea d-lui Miky ?

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13