POSTA ROMANA VIOLEAZA COLETELE EXTERNE SI LE TALHARESTE!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 19 Aug 2005, 08:41

De acord cu parerile referitoare la serviciile de la Posta Romana: JALNICE!!! Primesc si eu colete din strainatate si majoritatea ajung deteriorate dar nu am patit niciodata sa lipsesca ceva (poate pentru ca erau doar cu documetatii).
Am facut o data o reclamatie scrisa la ei pentru o revista care a ajuns rupta si m-au asigurat ca voi primi un raspuns (scris) in cel mai scurt timp... :lol: ... Au trecut vreo 3 luni si nimic :evil:
Deci eu zic ca pe cat posibil trebuie evitati!

bivanus
junior
junior

Mesaj de bivanus » 23 Aug 2005, 19:21

va plingeti de pachete din strainatate?eu am comandat prin mail de la bucuresti niste reviste.le-au trimis prin posta ramburs.le-am primit intr-o cutierupta si udate cu ... zer de brinza :shock: cred ca de oaie dupa miros :shock:
Criza a mai mare care acuma ne doare este criza de valoare

tehnic
junior
junior

Mesaj de tehnic » 24 Aug 2005, 08:27

Am adus la cunostinta domnilor la mai multe ziare din romania, am prezentat detalii, am dat seria coletului, am trimis prin mail plangerea facuta la oficiul 3 Alexandria si .... nimic.
Singurul care s-a interesat de povestea asta a fost un tip, razvan.belciuganu@ jurnalul.ro care intr-adevar mi-a cerut detalii, dar cred ca a fost doar pentru cultura lui generala. atat. In presa nu a aparut nimic. Asta este... presa romana. Oricum, m-am invatat minte si nu voi mai folosi sub nici o forma serviciile postei romane chiar daca va fi sa platesc dublu....
ne vedem pe balta...

Cristi.J
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Cristi.J » 08 Sep 2005, 21:19

Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca saracu om de la jurnalul si-ar pune POSTA in cap...
Oricum... condoleante si... am notat, merci de avertizare...

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 08 Dec 2005, 16:03

Inca nu-i tarziu s mai faci un mic efort...
Faci o hartie la calculatot, in care scrii:
Catre: Parchetul de pe langa Judecatoria etc...
DOMNULE PRIM PROCUROR
subsemnatul, etc, etc, domiciliat etc..., formulez si inaintez prezenta
PLANGERE PENALA
In fapt, etc, etc, etc...toata povestea, unde ai fost, cu cine si ce ai vorbit...
In drept, art. 208-209, si nu 195 C.P.
Ma constitui parte civila cu suma de....
Drept urmare, va rog sa luati masurile legale care se impun pt. identificarea si pedepsirea faptuitorilor.
Va multumesc, etc...
Domnului Prim-Procuror al Parch de pe lang Judecatoria etc...
MACAR SA-I DERANJEZE UN PIC PE SEFII LOR CU O MICA ANCHETA...
ORICUM, MARI SPERANTE SA NU-TI PUI, INSA DACA FIECARE PAGUBIT AR FACE ASA CUM TE-AM INVATAT EU, CRED CA S-AR SCHIMBA LUCRURILE...

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 08 Dec 2005, 16:08

...se depune cu buletinul, la Reguistratura sa procurorul de serviciu de la Parchetul de pe langa Judecatorie

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Dec 2005, 16:29

Dupa expunere cu Alionte mi-am zis: stelian asta-i jurist. Uite ca n-am gresit :)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 08 Dec 2005, 17:10

daca angajatii postei romane sunt functionari publici, pot fi incadrati la delapidare

Delapidarea
* Art. 2151 - Însusirea, folosirea sau traficarea, de cãtre un functionar, în interesul sãu ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestioneazã sau le administreazã, se pedepsesc cu închisoare de la unu la 15 ani.
În cazul în care delapidarea a avut consecinte deosebit de grave, pedeapsa este închisoare de la 10 la 20 de ani si intezicerea unor drepturi.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Dec 2005, 18:35

Hai sa va explic care-i treaba cu datul in presa. Posta baga reclama la greu in toate ziarele de mare tiraj, da si in Academia Catavencu, ba chiar si in unele cu tiraj confidential (gen Cotidianul) daca apartin unui trust de presa bine infipt (celebrele reclame cu Grigorescu si Enescu pe patine cu rotile etc). Cum posta nu prea are nevoie reala de reclama, va dati seama ca nici un director de ziar nu-i nebun sa ia la puricat un caz de-asta. Cam asa merg lucrurile in Romania, si pana cand ziarele nu se vor putea tine pe linia de plutire din pretul de vanzare plus ceva reclama obtinuta pe bune din economia reala, n-o sa se schimbe nimic.

Apropo de posta, eu am primit pana acum ceva colete cu valoare peste suta de dolari (unele chiar 3-4-500) din SUA si Germania. Mi-a venit si un Daiwa Capricorn fara probleme, si niste obiective foto destul de scumpe. Pe cat posibil, rugati expeditorul sa scrie "cadou", sa declare o valoare cat mai mica, si trimiteti par avion simplu (fara confirmare de primire, fara asigurare, fara priority si alte nebunii). Sansele de a fi desfacut devin minime, si ajunge si la oficiile "normale" care au vama, nu la alea gen Virgiliu din Bucuresti, unde sunt numai smecheri spagari.
Normal ca daca scrie pe el "fishing goods" si vreo valoare de peste 200$ se gaseste un ciorditor pe traseu.
Cu lacrimi Bastus!

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 09 Dec 2005, 10:56

personal, cred ca mediocriatatea in viciu poate fi mai putin trista decat tafna si fanfaronada & lipsa de politete
cred ca te grabesti si cred ca gresesti
...baietzii de baietzi care, sub pavaza anonimatului sunt ei cei mai tari din parcare si cam tot ceea ce nu sunt in realitate, dar si-ar dori sa fie...
oricum, poate fi greseala dpdv profesional, daca, in urma unei discutii bine argumentate reusim sa cadem la intelegere cu privire la CALITATEA in care a actionat faptuitorul, circumstantele de timp, de loc, reale si personale, precum si ce-i public, cu ce-i de interes public...
tandi pe mandi incadrarea tot procurorul o da, ca urmare plangerea, chiar si prost facuta, isi urmeaza cursul ei si are fix aceeasi finalitate...
iar eu m-am grabit sa dau o idee omului, la care nu m-am gandit decat in timp ce scriam mesajul, nu am luat dosarul lui in lucru, sa-mi pun stampila eu pe el...ca sa ma fac vinovat de malpraxis...si de mediocritate ca viciu
Cu bine!

Scrie răspuns