TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Gerulica crede ca stapineste arta retoricii,adica arta de a pune intrebari la care ulterior sa raspunzi,construind astfel o tema sau o disertatie ,despre ceva anume.Numai ca dumnealui nu-i prea iese.Si daca il contrezi-a se intelege ,ca-i aduci argumente,rationale-pac te baneaza si te face clona,refuzindu-ti dreptul la replica.Ca si cum te-ar lega la gura si te-ar obliga sa-i asculti timpeniile....Asta-i Gerula,nu-l banati ca pierdeti o distractie pe cinste....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Sunt atatea lucruri pe lumea asta de facut...... a venit toamna .. salaii sar pe mal
.... iar topicurile astea de kkt tot continua sa existe .... ca deh ... doar suntem pescari, nu ? 
p.s.: inteleg, gheorghe are ce are, e dreptul lui de a reactiona asa, dar restu' ?

p.s.: inteleg, gheorghe are ce are, e dreptul lui de a reactiona asa, dar restu' ?

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
daca aveti semnu asta la voi pe forumIndian Larry scrie:Gerula ne-a luat si pe noi prin invaluire.![]()
http://www.pescuitul.3xforum.ro/post/23 ... rt_anuntat_/
Exact asa cum il stiti...cult , civilizat si talamb .

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
News !
Mi-am facut "clona" si fur trafic .
Pretinde ca n-ar fi el ....
Omul e macinat de curiozitatea cum o sa reactionez eu cand o sa dam ochii . Mai pe ocolite , un soi de amenintare ..
Nu-i nimic , vei afla stimate Gerula , mandru posesor de pishtol .
LE: ca de obicei o dai pe langa .
Anuntul pe care l-ai gasit , este de pe vremea cand vroiam sa ma mut in Buc .
Nu ca as fi somer . Nu ma mira deloc faptul ca te-au scos din circulatie , aia de la Gandul .
La ziar tot asa dadeai cu presupusul ?
Vezi ca lipsesc cateva zile , sa nu zici ca ma ascund sub patura ,da ?

Omul e macinat de curiozitatea cum o sa reactionez eu cand o sa dam ochii . Mai pe ocolite , un soi de amenintare ..

LE: ca de obicei o dai pe langa .

Vezi ca lipsesc cateva zile , sa nu zici ca ma ascund sub patura ,da ?
Penal de totmodigliani scrie:Mai Fratilor ! Pan-la urma cine-i Gerula asta , nene ? Am tot citit , si iar am citit , ... pana m-am plictisit , n-am inteles , nu m-a interesat , am renuntat . Acu' ... vorba Indianului , a dat de noi si ,, s-a apucat de voi " .Indian Larry scrie:Gerula ne-a luat si pe noi prin invaluire.![]()
Exact asa cum il stiti...cult , civilizat si talamb .
Initial am vrut sa-i dilesc postarile insa m-am gandit ca-i bine sa le vedeti si voi . Cert este ca va face ,, de comanda " .
Dupa cum scrie ..... va inteleg perfect . Eu personal n-am nimic cu omu' . Insa daca mai improsca cu mizerii pe la noi ,, dau in el de-l spulber " .
Faceti , va rog , ceva cu el .
.....................................................
p.s. Ati avut amabilitatea sa gazduiti niste dispute d-ale noastre aici si sa asistati la ele , suntem datori sa raspundem in acelasi fel . Aveti intreg sprijinul nostru .

- modigliani
- veteran
Ei nu ? ...... Asta ne mai lipsea , Gerula cu aiurelile lui . Vreau sa ma distrez , ma uit la Divertis sau citesc bancuri pe net . Repet , personal nu am nimic cu omu' , n-are decat sa ,, bage " despre pescuit pana-si arde tastatura . Insa n-am sa-i tolerez atacuri gratuite la adresa nimanui .semlecangheorghe scrie:nu-l banati ca pierdeti o distractie pe cinste....
Inteleg ca undeva , demult , ceva a declansat un oarecare conflict intre dvs si el . Nu ma priveste , n-am inteles ce si cum , nici nu vreau sa aflu . Insa deja suntem in ,, zorii " unei la fel de tensionata relatie cu el si prefer sa stabilesc regulile dinainte de-a ,, imparte cartile " .
N-am certitudinea , tehnic vorbind ( IP ) ca postarea de la noi e a lui . Am incercat sa inteleg pozitia autorului . Poate fi el sau vreun admirator . Nici asta n-are importanta pentru mine . Este chiar ultima mea grija . Serios .
Insa topicul deschis de el pe forumul ce-l administreaza ..... ii apartine in totalitate . Raspunderea gestului de asemenea . Ori asta deja ma irita . Ma enerveaza . Pan-la urma nu stie absolut nimic despre mine si colegul meu si se lanseaza in afirmatii denigratoare la adresa noastra .
Cel mai tare deranjaza ,, subliminalul " din mesajul sau referitor la ,, drama " ce se va petrece cand ne vom intalni noi pe balta . Adica ... ce ? Ce-o sa fie ? . ..... Asta chiar a scos-o din ,, putu' gandirii " !
Zic eu ca ...... mai bine nu se intalneste cu noi . E mai bine . Sau poate doar , asa cum i-am sugerat , la o bere ( pe care-o dau eu ) si la care sa-si ceara scuze ( tot incerc sa fiu conciliant si sa-i arat modul civilizat de a solutiona o problema ..... care de fapt nu e ! ).
In sfarsit . Asta e . Sper sa se incheie dinainte de a incepe .
- modigliani
- veteran
N-avem semnul , dar l-am trimis in vacanta . Nu am siguranta ca el este in spatele contului , insa la el pe forum a ,, dat " in mine si-n Indian la modul urat . Ca atare domnii mei , ma alatur plin de entuziasm si energie ,, miscarii de batut joc si de penibilizat Gerula " . Asta pe forum . Primiti ajutoare noi ?pikeman scrie:daca aveti semnu asta la voi pe forumIndian Larry scrie:Gerula ne-a luat si pe noi prin invaluire.![]()
Exact asa cum il stiti...cult , civilizat si talamb .sa il dati , ca ii place sa se joace cu el
![]()
![]()

Pe balta , cum isi doreste el sa ne intalnim ( cica sa ne administreze nush ce tratament venit din .... barbatie ) , ..... il trimit dupa monturile pierdute . Chiar tineam la ele .

incepe sa fie umor cat intr-un banc bun.
e GROASA, domnilor! cica vine cea mai gerea iarna din ultimul mileniu!
nu mai iesim din casa si tocim tastele!!!

greu al reaq, cu creieru asta! are ataea moduri de a face conexiuni! depinde mult cat ai fost dde admolestat in copilarie sau de cat de mult te mai suna oamenii sa te intrebe de sanatate.

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

Din pacate asistam la transformarea acestui forum intr-un salon de psihiatrie pentru incurabili . Nu inteleg cum de acceptati si tolerati pe acest forum ca niste persoane cu grave probleme psihice sa-si manifeste iesirile schizo-paranoide ?
Acesti indivizi care nu se remarca decat prin megalomanele lor pretentii intelectuale si limbajul bolovanos ce tradeaza un caz grav de sindrom maniaco-depresiv si retard mental.
Am urmarit divagatia cu iz de psihoza a unor domni , alogeni in materie de pescuit , veniti pe acest forum nu pentru discutii despre pescuit deoarece cunostiintele lor sunt irelevante in materie , ci pentru a transforma acest forum in loc de refulare a frustrarilor datorate tulburarilor psihice
Acesti indivizi care nu se remarca decat prin megalomanele lor pretentii intelectuale si limbajul bolovanos ce tradeaza un caz grav de sindrom maniaco-depresiv si retard mental.
Am urmarit divagatia cu iz de psihoza a unor domni , alogeni in materie de pescuit , veniti pe acest forum nu pentru discutii despre pescuit deoarece cunostiintele lor sunt irelevante in materie , ci pentru a transforma acest forum in loc de refulare a frustrarilor datorate tulburarilor psihice