salut .deschid acest topic incitant pt ca in urma plangerilor pescarilor sportivi ca braconajul cu plase e salbatic,politia(serviciul arme si munitii) face controale la sange si da amenzi cuprinse intre 800 000 si
5 000 000,mai nou se baga in seama si garda de mediu.
pe apa e setca in prostie dar nu se ia nimeni de ei.cred ca vor sa alunge pescarii de pe apa ,sa nu se vada braconajul cu plase.
am vorbit cu un pescar care a fost oprit pe dig ,controlat in porbagaj.s-au confiscat actele masinii+proces verbal amenda.in declaratia pescarului ce a urmat recuperarii actelor la politie,acesta a declarat la sugestia politaiului ca regreta fapta comisa(adica fusese la peste si nu prinsese nimic)militienii lui ceausescu erau baieti finesse,astia sunt marlani altoiti.
dati-va cu parerea la asa piesa de teatru si cum putem modifica scenariul.multumesc.
CINE FACE CONTROL IN PROHIBITIE IN APELE IN CARE PESCUITI ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- tiberiu
- utilizator nou
salutare
Salut. cu chestia asta cred ca ai mare dreptate, si ieu am mai patito cam 5 ani am avut treaba cu iei, am facut taxi, pot sat dai seama, daca numi dadeau amenda trebuia sai scot la un pescuit
(binenteles si mincat si baut ) daca nu amenda.binenteles ca numai la belti private.salut 

salutare. fir intins.
Salut Adrian !!
Cunosc un pescar care a fost controlat odata de un paznic de vanatoare si amenintat cu toate alea stim noi , confiscari de scule s.a.m.d. Ca urmare pescaru nostru un tip facut bine la 1,90 ,100 de kile si pe deasupra practicant si de judo, la aruncat pe paznic intr-o apa de vreo 2,5 metri cu tot cu pistolu` din dotare si nu stia sa inoate.
Cred ca va puteti inchipui ce a iesit , tot tacamul pana la proces ca a agresat organu` stului
.Noroc de ceva relatii ca altfel era mai rau.
Toata tarasenia a plecatde la faptul ca organu` era beat si nu avea dreaptu` sa controleze .
Daca-l asculti pe om cum l-a scos pe organ din apa si la pus la uscat mori de ras.
Asta sa intamlat pe undeva pe langa Deva .
Cunosc un pescar care a fost controlat odata de un paznic de vanatoare si amenintat cu toate alea stim noi , confiscari de scule s.a.m.d. Ca urmare pescaru nostru un tip facut bine la 1,90 ,100 de kile si pe deasupra practicant si de judo, la aruncat pe paznic intr-o apa de vreo 2,5 metri cu tot cu pistolu` din dotare si nu stia sa inoate.
Cred ca va puteti inchipui ce a iesit , tot tacamul pana la proces ca a agresat organu` stului

Asta sa intamlat pe undeva pe langa Deva .