a inceput meciul lui Steaua.....!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 30 Noi 2007, 21:36

Azi au mai smuls un punct Buzaului! Se apropie vertiginos de titlu! :lol: :lol: Berbecali a iesit cel mai bine: nu trebuie sa plateasca primele de victorie nici buzoienilor, nici stelistilor. Ramane cu banii! :lol:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 25 Feb 2008, 15:15

S-a sfarsit meciul cu Steaua.
altadata se scria ca un fapt inetresant ca a pierdut.
vad ca nu mai surprinde pe nimeni ca pierde.
Interesant ca moldovenii s-au inghesuit sa vada vedetele..adica jucatorii Stelei..si au sfarsit prin a-si aclama echipa locala.
Oare cand or sa fie mandri de echipa lor ??
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Feb 2008, 15:46

Steaua, behehe,
Echipa de serie B! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Abia astept sa bage Jiji Steaua in B cu prostia lui!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 25 Feb 2008, 16:12

Mugurstefan scrie:S-a sfarsit meciul cu Steaua.
altadata se scria ca un fapt inetresant ca a pierdut.
vad ca nu mai surprinde pe nimeni ca pierde.
Interesant ca moldovenii s-au inghesuit sa vada vedetele..adica jucatorii Stelei..si au sfarsit prin a-si aclama echipa locala.
Oare cand or sa fie mandri de echipa lor ??
sa stii ca la multe alte meciuri tribunele au fost pline. nu neg insa ca sunt destui tifosi stelisti in Iasi.
altfel spus, sunt destui fani Poli Iasi care au aclamat echipa de la bun inceput.
eu unul chiar sunt mandru de echipa mea de pe locul 10. :wink:
de Banel chiar mi-e mila.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 25 Feb 2008, 16:38

@Leba,
Las' ca stii tu la ce ma refer.
stii si tu cum sta treaba,
uite la Craiova, ca sa folosesc o comparatie ce va va lasa indiferenti, nu vezi atatea fulare ros-albastre.Si toate-s made in Ghencea.
si aia sunt la 3 ore de Ghencea nu ca Iasul.
La Iasi...fullone ...+ incurajari mai tari ca pe Ghencea.:twisted:
sa fim bine intelesi, nu cu stelistii din Bucuresti am ceva, ci cu aceia ..,am mai spus, ce-si pun pe frunte abtibilde stralucitoare in loc sa tina cu cei din mijlocul celor care au plecat.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 25 Feb 2008, 21:03

Mugurstefan scrie:@Leba,
sa fim bine intelesi, nu cu stelistii din Bucuresti am ceva, ci cu aceia ..,am mai spus, ce-si pun pe frunte abtibilde stralucitoare in loc sa tina cu cei din mijlocul celor care au plecat.
Asta-i o tampenie, prietene, scuza-ma ca-ti spun. Ce crezi, in Anglia or fi microbisti care, la fel ca si tine, acuza un oarecare ca in loc sa fie suporterul echipei locale tine cu MU? (ai idee cati locuitori sunt in Manchester si cati suporteri are MU?) Sau in oricare alt loc din lume? Este vorba de altceva, in cazul romanilor... sau banatenilor :wink: ... este vorba de invidie. Steaua, Dinamo si Rapid au fost reprezentante ale celor mai importante ministere comuniste, Armata, Interne si Transporturi, multi oameni din provincie au mostenit simpatia pentru aceste cluburi si au transmis-o copiilor. Steaua avand avantajul ca a fost echipa Armatei si ca a reusit sa faca performanta internationala.

Nu stiu daca esti la curent cu faptul ca timisorenii s-au intreit in "epoca Ceausescu" :lol: ... ma intreb :wink: de unde-or fi aparut timisorenii aia... :idea:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 25 Feb 2008, 21:44

AdrianS scrie:
Mugurstefan scrie:@Leba,
Asta-i o tampenie, prietene, scuza-ma ca-ti spun. Ce crezi, in Anglia or fi microbisti care, la fel ca si tine, acuza un oarecare ca in loc sa fie suporterul echipei locale tine cu MU? (ai idee cati locuitori sunt in Manchester si cati suporteri are MU?) Sau in oricare alt loc din lume? Este vorba de altceva, in cazul romanilor... sau banatenilor :wink: ... este vorba de invidie. Steaua, Dinamo si Rapid au fost reprezentante ale celor mai importante ministere comuniste, Armata, Interne si Transporturi, multi oameni din provincie au mostenit simpatia pentru aceste cluburi si au transmis-o copiilor. Steaua avand avantajul ca a fost echipa Armatei si ca a reusit sa faca performanta internationala.

Nu stiu daca esti la curent cu faptul ca timisorenii s-au intreit in "epoca Ceausescu" :lol: ... ma intreb :wink: de unde-or fi aparut timisorenii aia... :idea:
Asta e o si mai mare tampenie prietene, scuza-ma ca-ti spun.
Nu ma prind cum stii tu asa de bine de la Bucuresti cate Fan cluburi Dinamo Steaua si Rapid sunt in Timisoara dar poate imi dai tu adresele , deh eu sunt mai ramas in urma.
Nu neg ca nu sunt stelisti sau dinamovisti in timisoara, doar am avut si noi cadre militrare samd... dar ponderea e f. mica.
daca vrei iti trimit o poza cu tribuna galeriei stelei la TM si-ti spun ca pe langa cei veniti cu autocare si cu trenul daca mai vin 20 loco e mult.
Si apropos de Anglia.. ai sa fii surprins ca in orase mari anumite cartiere tin cu echipele lor din cartier din liga a 3-a sau a 4-a.
Si nu e vorba de invidie ci de identitate, dar cum tu reduci lucrurile la o schema atat de simpla atunci cred ca in 2 replici ajungi sa zici ce se scandeaza pe stadioane si eu nu ma cobor pana acolo.
Sa-mi dai totusi doar adresa fan cluburilor BUC. din TM.
Mugur Dixit !

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 25 Feb 2008, 22:13

:D :D :D

Eu am spus altceva, nu conteaza prea mult... MU are 11 milioane de suporteri, vorbim de un oras care nu are mai mult de 2 milioane impreuna cu suburbiile, suburbii cu echipele lor si fireste, cu simpatizantii lor. Deci, ce crezi? Pe la ei pe acolo or fi din astia ca tine care-i trag la raspundere pe altii ca nu tin cu echipa locala? :D Eu nu cred, eu cred ca e vorba despre o anumita stupiditate tipic romaneasca, ce te aia pe tine la melodie cu cine tin eu?

In ceea ce priveste Timisoara, crezi ca ma intereseaza pe mine cu cine tin timisorenii? Am zis eu ceva despre simpatizantii altor echipe din Timisoara? Ai o problema, colega, de identitate, normal. Si faptul ca aduci vorba despre asa ceva inseamna ca e ceva... putred.

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 25 Feb 2008, 22:40

Mugurstefan scrie:

Si nu e vorba de invidie ci de identitate, dar cum tu reduci lucrurile la o schema atat de simpla atunci cred ca in 2 replici ajungi sa zici ce se scandeaza pe stadioane si eu nu ma cobor pana acolo.
Sa-mi dai totusi doar adresa fan cluburilor BUC. din TM.

Ca tot veni vorba de identitate, timisorenii cu cine tin? Cu Politehnica Timisoara din C sau cu Politehnica 1921 Stiinta Timisoara, adica fosta Poli AEK stramutata din Bucuresti?

Cat despre meciul Stelei... :D :D :D.
Hai Banele...Capul sus...ca poate o sa vezi la ce poarta trebuie sa marchezi :D

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 25 Feb 2008, 22:54

Una peste alta, eu cred ca lumea nu merge la stadion sa incurajeze o echipa sau alta (inafara de galerie). Eu cred ca lumea merge pentru spectacol si as pune pariu ca daca de maine, FC Botosani s-ar muta la Timisoara, si ar juca in prima divizie, la Timisoara, cu Steaua, Rapid, Dinamo...tribunele ar avea MULT mai multi oameni decat are FC Botosani la timisoara.

Sau poate ma insel :))...

Scrie răspuns