Noutati Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: tudor, Adelin, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
sosoktm
veteran
veteran

Re: Noutati Delta Dunarii

Mesaj de sosoktm » 10 Feb 2025, 11:14

@adrian...in continuare sunt preponderent pescar de rapitori, insa m-am dedulcit, in ultimii 3 ani la crap de dunare/delta din barca ;).
@Cristi....pai, aprilie nu e februarie. Confirm pt 2024 , am avut in martie niste zile de vis pe canale cu ciortani. Deocamdata pare ca urmeaza 2 saptamani de frig, cota e mica, apa s-a racit....ce sa mai, numai bine pentru vecinii tai de vis-a-vis ca sa faca productie. Ziua ridicau sa scuture (nu sa scoata) fara nici un stress, pe final de ianuarie.
bau

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 10 Feb 2025, 15:20

Zona a fost plasuita la greu
Toane, setci petrecute, monofilamente. Tot tacamul....
Cand vezi zeci de galeti pline ochi cu icre ti se intoarce stomacul pe dos
SOLUTIA MEA - liber la pescuitul sportiv in regim C&R peste tot in Delta
bau
www.wilddanube.ro

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 10 Feb 2025, 16:30

Principial, cred ca e in regula, in special dpdv al cuibaritului, sa ramana in continuare anumite zone in care sa fie complet interzis accesul. In rest, da, ar trebui sa se poata pescui C&R absolut peste tot iar cu retinere in limita legii doar in anumite perioade si zone. Realist insa, nu cred ca ne face bine sa visam la asa ceva, tu cunosti starea de fapt de acolo. Nu am vazut ultimii ani nimic semnificativ la nivel de initiativa legislativa aplicabila apelor publice, inclusiv delta si, desigur, apelor publice date in administrare privata.
bau

Scrie răspuns