Noutati Delta Dunarii
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Apa … verde
Apa a inceput sa creasca. Peste … tot e un covor verde, ce te imbie sa joci fotbal cu stiuca, mai ceva ca pe Arena Nationala.
Temperatura apei astazi de dimineata la ora 7.00 era de 19,8 grade, iar ceata ne-a cam scos ochii din orbite.
Temperatura apei astazi de dimineata la ora 7.00 era de 19,8 grade, iar ceata ne-a cam scos ochii din orbite.
Re: Noutati Delta Dunarii
Am incheiat cu doua marlite si cateva atacuri anemice. Am dat cu de toate… de la metale usoare si grele, pana la cranck-uri si plasticarai de toate neamurile si culorile.
- wilddanube
- veteran
Am fost putin pe apa
N-am scos nici o lanseta din husa. N-am avut pentru ce.
ce-a fost de zis s-a zis ( vorba lui Aldea)
continua desertificarea
N-am scos nici o lanseta din husa. N-am avut pentru ce.
ce-a fost de zis s-a zis ( vorba lui Aldea)
continua desertificarea
www.wilddanube.ro
Cristi, inteleg ca apa este tot verde?
Nu am mai ajuns in Delta de 2 ani, Covidul, apa mica, veștile proaste din zona ,toate s-au înghesuit luandu-se la întrecere ca să mă facă să stau acasă.
Mi-e dor de Delta, am acolo tot ce e nevoie , rulotă, barca ,motor...dar este greu sa conving pe cineva că merită să facem 1400 km că să nu prindem pește.
Ultima ieșire acum doi ani am prins în 6 zile 4-5 știuci .
Nu mă interesează să-l rețin, oricum nu o făceam nici înainte de a fi obligatoriu C&R.
Daca cineva din Cluj este interesat de o aventură, aștept mesaj privat.
Mi-e dor de Delta, am acolo tot ce e nevoie , rulotă, barca ,motor...dar este greu sa conving pe cineva că merită să facem 1400 km că să nu prindem pește.
Ultima ieșire acum doi ani am prins în 6 zile 4-5 știuci .
Nu mă interesează să-l rețin, oricum nu o făceam nici înainte de a fi obligatoriu C&R.
Daca cineva din Cluj este interesat de o aventură, aștept mesaj privat.
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
- wilddanube
- veteran
Au intrat in vigoare noile amenzi
La cum arata legile rezervatiei, daca se vor aplica, va fi prapad.
La cum arata legile rezervatiei, daca se vor aplica, va fi prapad.
www.wilddanube.ro
Daca prapadul va fi in sensul bun ...de ce nu? Cine respecta nu plateste! Cine nu...isi asuma.Simplu zic eu.Delta e praf si doar masuri extreme,aplicate, mai au o sansa.Ca daca nuielusa e subtire trebuie dat cu parul!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.