Multumesc celor care mi au dat raspunsuri la intrebare.
Kris,ma intreb de ce te bagi in discutie asa ca strampu n ***.de mistocari si destepti din astia care baune sunt satul.daca stiam care dintre respectivii sunt sau au fost la pescuit in zonele astea,in care tu n o sa ajungi vreodata,nu mai deschideam topicul asta.abtine te te rog.
in anglia este cineva?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- cristi cristi
- veteran
absolut, subscriu la asta... 2door, nu te incorda asa tare ca nu ai de ce...cristi cristi scrie:cred ca ai inteles gresit mesajul lui kryss
ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
- kriss-wolf
- veteran
Dupa cum se observa de stupizi nu ducem lipsa... eu ii dau o informatie... el o ia de mistocareala si mai face si pe desteptul ... No coment !!!2door scrie:Multumesc celor care mi au dat raspunsuri la intrebare.
Kris,ma intreb de ce te bagi in discutie asa ca strampu n ***.de mistocari si destepti din astia care baune sunt satul.daca stiam care dintre respectivii sunt sau au fost la pescuit in zonele astea,in care tu n o sa ajungi vreodata,nu mai deschideam topicul asta.abtine te te rog.
Si ma rog de unde sti daca am fost sau nu si daca voi ajunge sau nu acolo? Nu stiam ca tu eliberezi vizele pt UK ....
Ma incordez pt ca eu am pus o intrebare si raspunsul lui a fost ceva de genul "mai cauta"...da ,de asta am pus intrebarea pt ca nu stiam pe cine sa caut...nu i mai luati atata apararea.si am acest limbaj agresiv pt ca ma dispera astia care raspund asa doar ca se se bage in seama.citesc acest forum de mult timp,dar dau raspunri numa atunci cand chiar pot ajuta pe cineva,nu numa asa in doru' leli.
Xx again.
Xx again.
-
- utilizator nou
Re: in anglia este cineva?
Intreaba si pe Romani in UK. S-ar putea sa gasesti cativa colegi.
Re: in anglia este cineva?
Omul întreba prin 2011...mă gândesc că i-a găsitMarius Titulescu scrie: ↑12 Sep 2020, 14:38Intreaba si pe Romani in UK. S-ar putea sa gasesti cativa colegi.