Un pescuit in delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Un pescuit in delta
salutare ....este cineva amator de o partida de pescuit de 3-4 zile in delta???cam de pe 4 oct. dak da astept raspuns andrei_smeu@yahoo.com
fewrt
-
- utilizator nou
M-am intors marti din delta - zona maliuc
Se prinde f.multa stiuk pe canale .Am fost pe Sontea - la iesire din Fortuna, pe Ciobanica si Arhipenco
Marimea - de la 500g pana la 3 kg( cea mai mare prinsa - pe Arhipenco)
Majoritatea 800 g- 1.2 kg
Poti prinde intr-o zi si pana la 30-40 buc
O chestie care nu mi s-a mai intamplat : am prins rosioara la oscilanta de 13g si un prieten a prins doi somotei la 1.5 kg tot la oscilanta
Am vazut ca si la sateni la plasa intra multa stiuca
fir intins andrei
Se prinde f.multa stiuk pe canale .Am fost pe Sontea - la iesire din Fortuna, pe Ciobanica si Arhipenco
Marimea - de la 500g pana la 3 kg( cea mai mare prinsa - pe Arhipenco)
Majoritatea 800 g- 1.2 kg
Poti prinde intr-o zi si pana la 30-40 buc
O chestie care nu mi s-a mai intamplat : am prins rosioara la oscilanta de 13g si un prieten a prins doi somotei la 1.5 kg tot la oscilanta
Am vazut ca si la sateni la plasa intra multa stiuca
fir intins andrei
-
- utilizator nou
cred ca se prinde si pasnic - dar in zona in care am fost sigur nu era crap
am vb.cu satenii si ziceau ca de la scaderea apei a plecat in dunare.Nu prindeau deloc la plase crap.
oricum intr-o zi ne-am distrat si noi 2 ore la stationar (eram cam obositi de la atatea lansari) - am improvizat o montura de fund si una cu pluta si am incercat la rame de pamant
am prins rosioara,platica, biban si in plus un lin frumos cam la 500 kg
ps.stiuca tragea la orice .mi-am pierdut cozile la toti pestisorii de la storm - in schimb ma bucur ca nu am pierdut decat o singura oscilanta
am vb.cu satenii si ziceau ca de la scaderea apei a plecat in dunare.Nu prindeau deloc la plase crap.
oricum intr-o zi ne-am distrat si noi 2 ore la stationar (eram cam obositi de la atatea lansari) - am improvizat o montura de fund si una cu pluta si am incercat la rame de pamant
am prins rosioara,platica, biban si in plus un lin frumos cam la 500 kg

ps.stiuca tragea la orice .mi-am pierdut cozile la toti pestisorii de la storm - in schimb ma bucur ca nu am pierdut decat o singura oscilanta
-
- utilizator nou
e bine ca ai prins, oscilante si ce ai mai pierdut asta nu e problema era mai rau dak nu pierdeai nik si veneai cu mana goala 
apropo miercuri dimineatza 5 oct plec in delta la sf gheorghe dak este cineva amator de o partida de 3 zile de pescuit mai sunt 2 locuri in masina ma gasiti pe mess lasati un mesaj ceva andrei_smeu sau 0740138124 pt Andrei

apropo miercuri dimineatza 5 oct plec in delta la sf gheorghe dak este cineva amator de o partida de 3 zile de pescuit mai sunt 2 locuri in masina ma gasiti pe mess lasati un mesaj ceva andrei_smeu sau 0740138124 pt Andrei
fewrt