taga cu barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
taga cu barca
Stiti cumva daca in primavara asta este permis accesul cu barca pe lacul taga? sau cu cine trebuie vorbit pentru a cere permisiune. Multumesc anticipat
Salut, eu am pescuit din barca pe taga pana in luna dec. a anului trecut, anul asta nu stiu daca s-a modificat ceva. De vorbit eu am tratat cu inginera , care mi-a spus ca a borbit cu pasnici si ca este voie fara sa se intervina la ea. Nu stiu ce rapitor a ramas , in toamna anului trecut s-a pescuit masiv si ing. mi-a spus ca s-a scos cam o tona de salau+stiuca.
Fir intins!
Fir intins!
-
- utilizator constant
Re: taga cu barca
Se poate pescui din barca linistit problema e verdeata care nu prea te lasa sau pescarii la stationar pe care eventual ai putea sa-i deranjezi . Anul trecut am fost in toate zilele de week-end din martie pana in septembrie.Anul acesta de 4 ori dar verdeata care se ridica a inundat lacul ca niciodata. Ne vedem numai la toamna ...tavicoroiu scrie:Stiti cumva daca in primavara asta este permis accesul cu barca pe lacul taga? sau cu cine trebuie vorbit pentru a cere permisiune. Multumesc anticipat
Am fost orb si acum vad
-
- utilizator nou
Re: taga cu barca
tavicoroiu scrie:Stiti cumva daca in primavara asta este permis accesul cu barca pe lacul taga? sau cu cine trebuie vorbit pentru a cere permisiune. Multumesc anticipat
da se poate pescui din barca fara probleme dar dupa recoltarea din noiembrie care s-a facut cu un navod de vreo 100 m nu stiu daca mai este peste nici macar pe sfert avind in vedere ca trebuie platit actiunile la proprietarii de teren din zona............da asa una peste alta se mai pinde cite ceva