Iesire noua: Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian99
veteran
veteran

Re: Iesire noua: Chiroiu 4

Mesaj de adrian99 » 03 Apr 2014, 15:40

sa vezi acum lume pe w-end..... :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 03 Apr 2014, 15:55

adrian99 scrie:sa vezi acum lume pe w-end..... :D
In locul administratorului....as inchide balta.... Mi-ar fi frica de cati pescari or sa vina acum, in we :D
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 03 Apr 2014, 19:09

Nemernic scrie:
adrian99 scrie:sa vezi acum lume pe w-end..... :D
In locul administratorului....as inchide balta.... Mi-ar fi frica de cati pescari or sa vina acum, in we :D
Buna asta, trebuie sa recunosc :lol: ... Odata ce am ajuns la poze e si asta un semn ... Cand era balta plina de peste si de pescari n-am vazut nici o poza ani la rand ...

valer russu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de valer russu » 03 Apr 2014, 20:57

Mda...regret ca am intrat in acest dialog.
Am decis ca incepand de luni 7 aprilie, pescuitul la rapitor pe Chiroiu4 sa fie interzis pe o perioada nedeterminata.
Rezultatele pescuitului de control vor fi anuntate asa cum am promis.

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 03 Apr 2014, 21:04

NU am o explicatie, dar anticipam aceasta decizie a d.lui Valer. Judecand dupa dimensiunea exemplarelor din foto, nu s-ar mai putea pescui decat C&R.
Dand-o pe gluma, d,le Valer, nici macar "F.ish Watching" nu se poate???? :lol:
Cu stima.:respekt:

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 04 Apr 2014, 07:51

o decizie pripita,din punctul meu de vedere care am respectat conditiile,balta,pescarii de crap.
era un loc in care cat de cat mai puteam pescui la rapitor
mult,putin asa cum este
e adevarat,discutiile pe forum pot degenera.si de multe ori nu sunt constructive.
totusi anul trecut topicul a fost mult mai incins dar nu s-a ajuns la o asemenea masura
in fine,asta este deciza patronului si trebuie s-o respectam

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 04 Apr 2014, 08:47

Discutiile de acum nu fac placere nimanui dar nici nu putem sa ne facem ca ploua si sa batem din palme ignorand realitatea dintr-o amabilitate prost inteleasa. Nici excesiv de critici daca suntem iar nu foloseste nimanui deloc. Nu cred ca situatia de astazi a baltii este pe placul patronului care cu siguranta nu are de ce sa se bucure, dar evident ca nici noi nu avem motive de bucurie ci din contra. O balta care nu demult a insemnat un etalon (printre foarte putinele) in pescuitul de rapitori din tot sudul tarii, a ajuns dupa 5-6 ani doar o copie palida a ceea ce a fost candva in loc sa progreseze spre mai bine. Ceva cred ca nu a mers bine, nu stiu exact ce anume, dar traseul baltii cu totii l-am fi vrut mai bun in anii care au trecut, dar perceptia mea (poate usor exagerata) este ca nu au avut loc progrese vizibile. Poate ca era necesara si binevenita o pauza de respiro, o pauza care sa faciliteze initiative ferme si masuri bune care sa readuca pe traseul bun pescuitul rapitorilor de aici si asta pe un termen mai lung.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 04 Apr 2014, 09:50

atunci de ce nu o pauza totala?
se inchide atat pasnicul cat si rapitorul...

revenind:pe C4oricum la rapitor veneau doar cei care cunosteau balta.foarte rar am vazut spineri noi care au renuntat dupa una sau 2partide
tu crezi ca dupa o pauza de respiro va fi ca-n 2010?
:roll:

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 04 Apr 2014, 12:34

Bai Vegase, tu anul trecut nu ai fost pe Chiroiu, ce PLM discuti ma? Nici nu ai idee ce mai e pe acolo, dar te bagi ca mucu-n *** sa spui ce si cum. Si nu te obosi sa spui ca bat campii, am verificat inainte sa afirm ceea ce afirm. Stai dracului in banca ta, vorbeste despre ce cunosti, cauta alte balti si invata ca uneori e mai bine sa taci si sa ramana speranta ca ai ceva in cap decat sa deschizi gura si sa fie certitudinea ca esti dobitoc.

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 04 Apr 2014, 12:56

Ma bag cam aiurea in discutie, dar nu ma pot abtine. Nu tin partea nimanui!
Intr-o balta suprapopulata cu crap unde se pemite retinutul unui numar de pesti rapitori, acesta va intra in regresie reproducerea naturala fiind ca si inexistenta. Daca nu se populeaza cu puiet de stiuca si/sau salau, in cazul de fata, acesta va fi supus extinctiei. Motivul este unul banal: crapul fiind in exces, va consuma icrele rapitorilor si puietul din reproducere naturala => oha.
Parerea mea este ca poti avea o balta de top pentru crap si totodata pentru rapitor, mai ales cada se tot ia si nu se pune nimic inloc (ma refer la stiuca / salau.
Faptul ca s-ar putea opri pescuitul la rapitor pentru o perioada nedeterminata, fara sa se faca populari, teoretic ar putea ajuta balta sa se regenereze, dar sansele sunt infime. Concluzia este ca o balta cu mult crap si cu rapitor neprotejat impotriva retinerii va deveni doar o balta cu crapi si urme vagi de rapitor.
Bucuresti

Scrie răspuns