Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Bine ca mănâncă ca eu unul sunt plictisit deja de balti de crap si caras,dar in lipsa de altceva e bine,mai e putin si iesim pe mures....bafta tuturor!!!
f bune rezultate pt trei ore de pescuit, felicitari
la ce naluci(culori) a mers mai bine?....daca se poate
la ce naluci(culori) a mers mai bine?....daca se poate
petryq
Pai la voblere . Culori vii ,pe nuante de verde si galben .
Azi am fost 30 minute cu un prieten forumist sa ii arat balta .Incredibil ce s-au ridicat plantele in 4 zile! Nu am pescuit .
Sincer ,ma bucur insa ca prietenului i-a placut balta si posibilul potential de ...concurs (amical)! Hai toamna ,hai ...
Ps:Oricum la toamna Ardealul provoaca Oltenia !!! Si chiar daca melcul va face tzusti pe sub noi
nu ne temem! 
Azi am fost 30 minute cu un prieten forumist sa ii arat balta .Incredibil ce s-au ridicat plantele in 4 zile! Nu am pescuit .
Sincer ,ma bucur insa ca prietenului i-a placut balta si posibilul potential de ...concurs (amical)! Hai toamna ,hai ...

Ps:Oricum la toamna Ardealul provoaca Oltenia !!! Si chiar daca melcul va face tzusti pe sub noi

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
roaga-te sa ma repar pana atuncea 

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Pe mures nu si-a încercat nimeni norocu la cucoana?
Au cam crescut buruienile pe balta la radesti si stiuca nu se prea arată,am avut o vizita scurta din păcate fara rezultat...mai așteptăm!!!
Eu si partenerul meu de pescuit ...Acesta dupa sedinta foto s-a dus sa vaneze in continuare...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Ohohoho
Bravo Aline 

- semlecangheorghe
- veteran
Maestre...Zamfi scrie:Eu si partenerul meu de pescuit ...Acesta dupa sedinta foto s-a dus sa vaneze in continuare...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Felicitari!!!! Fain exemplar!!!!Zamfi scrie:Eu si partenerul meu de pescuit ...Acesta dupa sedinta foto s-a dus sa vaneze in continuare...
rapala the best vobler in the world