Locuri bune pentru prins clean in apropiere de Bucuresti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Locuri bune pentru prins clean in apropiere de Bucuresti
Salutare ! Spuneti mi si mie unde mergeti voi dupa clean in apropierea Bucurestiului? Eu ma duc pe Arges si pe Sabar in Domnesti dar aici este mic cleanul....sau nu i gasesc eu pe cei mari!!!
pescar4ever
Insista PAB ... adica insista la pescuit.. Unde sunt cleni mici, trebuie sa fie si vreo cativa mari...
Locuri bune pe forum nu o sa-ti dezvaluie nimeni...
Cauta si tu locurile mai adanci, cu ceva structuri in apa (copaci, maluri prabusite, pietre), mergi in locurile dintre sate, mai putin batute si insista ca sigur vei da si de clenul mare
Fir intins!
Locuri bune pe forum nu o sa-ti dezvaluie nimeni...
Cauta si tu locurile mai adanci, cu ceva structuri in apa (copaci, maluri prabusite, pietre), mergi in locurile dintre sate, mai putin batute si insista ca sigur vei da si de clenul mare

Fir intins!
-
- utilizator constant
Pentru a gasi un loc bun de pescuit si k lumea am rupt masina vreo 10-15 zile ,off road adevarat, rezultatul 200 de euro articulatiile si cateva ore de munca alaturi de mecanic... dak vrei sa cauti un loc adevarat de clean cauta locuri izolate pline de pomi si cat mai adanci ca sa nu bage halaul. Eu inafara de caras si melci
la viermusi n-am luat nimic... am ramas la stadiul de incepator pt ca cei care sunt pescari adevarati sunt prea egoisti ca sa "educe" un pusti ca mine ( am 18 ani). Nu se complica inutil sa ma scoleasca pe mine... egoism maxim...

In primul rand... multi ani inainte, ADY! 
Poate ar fi cazul ca la varsta asta sa mai schimbi nitel si momeala...
Clean, la viermusi, merge, dar nu prea are timp sa traga din cauza albiturii.
Poti sa incerci sa faci o selectie.. Daca nu ai inceput sa pescuiesti cu artificiale, este bine sa o faci.... (cu toate ca eu am inceput mult mai tarziu fata de tine) Daca esti inca pasionat de plutarit si vrei sa prinzi clean, o poti face cu alte momeli (broscuta, pestisor, boaba de porumb, mormoloc etc etc).
Locuri bune ai sa le descoperi incetul cu incetul si, tot asa chiar si singur, ai sa incepi sa te perfectionezi.
Nu zic ca daca ai avea de la cine sa inveti nu ti-ar fi mai usor, dar nu e imposibil nici asa.

Poate ar fi cazul ca la varsta asta sa mai schimbi nitel si momeala...
Clean, la viermusi, merge, dar nu prea are timp sa traga din cauza albiturii.
Poti sa incerci sa faci o selectie.. Daca nu ai inceput sa pescuiesti cu artificiale, este bine sa o faci.... (cu toate ca eu am inceput mult mai tarziu fata de tine) Daca esti inca pasionat de plutarit si vrei sa prinzi clean, o poti face cu alte momeli (broscuta, pestisor, boaba de porumb, mormoloc etc etc).
Locuri bune ai sa le descoperi incetul cu incetul si, tot asa chiar si singur, ai sa incepi sa te perfectionezi.
Nu zic ca daca ai avea de la cine sa inveti nu ti-ar fi mai usor, dar nu e imposibil nici asa.
-
- utilizator constant
Paul multumesc pt urare! Problema majora ar fi ca ceea ce invat de la un "profesor" intr-o zi la pescuit n-am sa descopar singur in 10 ani. Referitor la artificiale daca nu stii "sa joci" naluca in apa mai bine stai acasa... de asta ma feresc de articiale. Cand vine vorba de pestisor viu ma gandesc ca locul unde dau are si stiuca si la un mono de 0.20 raman injurand... Sfaturile prin intermediul netului nu zic ca nu sunt bune dar una e cand vezi pe cineva "in actiune" tie mult mai usor sa-l imiti dacat sa incepi sa faci presupuneri de genul "e bine ceea ce fac" (dar nu prind nimic) NESIGURANTA MA OMOARA. Ies rar la pescuit si de obicei merg la pasnic si prind destul de bine(pescuiesc de la 6 ani la undita).