eu pescuiam la orice,avand bunicii in vladeni mi-am petrecut toata copilarie pe bratul borcei,m-am reprofilat datorita unui om care dadea la spinning la avat avea un vobler rapala floater BM,scotea unul dupa altu,m-am dus i-am facut o poza(voblerului) si cand am ajuns in buc l-am cautat si l-am gasit. Dabia asteptam urmatoarea vara sa pot merge sa il incerc. aveam o mulineta mai mica pe aceea am folosit-o si un bat telescopic de 3m,nu stiam cu ce se mananca acest soi de pescuit si ma refer la spinning.
dupa ce am dat eu de cateva ori hop si primul atac un avat cam la 700-800g cand a atacat ma credeti ca nici nu stiam sa mai mulinez,tremuram.si prinsesem si eu pesti mai mari (capturile mele salau 2,800 bucatica,somn 2,5 la coro si crap 6kg la mamaliga)dar atacul lui m-a lasat foarte surprins.
anul trecut nu am reusit sa ajung la km unde gaseam avatul.acum m-am pus pe achizitii deoarece se apropie sezonu si neavand loc de munca vreau sa-mi petrec vara pe borcica.

m-am tot uitat pe site la ce luam salaul,stiuca e foarte mult salau in zona unde ma duc eu,dar am tot vazut si ca depinde cum e apa,adanca,pomi,pietre,curent....
stiuca stiu ca tine in locul acela pt ca mereu prind pescarii cu plasele in pomi scufundati stiuca.
lasam stiuca la o parte,despre avat am priceput cat de cat,acum vreau sa ma axez pe salau.
unde dau eu e nisip o plaja,intri 20m in apa si iti vine pana la gat,e curent mare dar e si o portiune unde nu e deloc curent.sunt si copacii cazuti in apa dar el sarea numai la plaja,il vad cand vine dupa puiet aprope de mal,cu ce sa-l pacalesc?