Borcea

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

PsiHo
utilizator constant
utilizator constant

Borcea

Mesaj de PsiHo » 18 Ian 2010, 08:52

Deschid acest topic pentru pescarii care vor sa afle locuri noi pe borcea,pescuiesc numai pe borcea in zona comunei vladeni si pot spune ca sunt locuri destul de frumoase,cine a pescuit si ma intreb cu ce (naluca) in zona asta la rapitori?
eu pescuiam la orice,avand bunicii in vladeni mi-am petrecut toata copilarie pe bratul borcei,m-am reprofilat datorita unui om care dadea la spinning la avat avea un vobler rapala floater BM,scotea unul dupa altu,m-am dus i-am facut o poza(voblerului) si cand am ajuns in buc l-am cautat si l-am gasit. Dabia asteptam urmatoarea vara sa pot merge sa il incerc. aveam o mulineta mai mica pe aceea am folosit-o si un bat telescopic de 3m,nu stiam cu ce se mananca acest soi de pescuit si ma refer la spinning.
dupa ce am dat eu de cateva ori hop si primul atac un avat cam la 700-800g cand a atacat ma credeti ca nici nu stiam sa mai mulinez,tremuram.si prinsesem si eu pesti mai mari (capturile mele salau 2,800 bucatica,somn 2,5 la coro si crap 6kg la mamaliga)dar atacul lui m-a lasat foarte surprins.
anul trecut nu am reusit sa ajung la km unde gaseam avatul.acum m-am pus pe achizitii deoarece se apropie sezonu si neavand loc de munca vreau sa-mi petrec vara pe borcica. :D
m-am tot uitat pe site la ce luam salaul,stiuca e foarte mult salau in zona unde ma duc eu,dar am tot vazut si ca depinde cum e apa,adanca,pomi,pietre,curent....
stiuca stiu ca tine in locul acela pt ca mereu prind pescarii cu plasele in pomi scufundati stiuca.
lasam stiuca la o parte,despre avat am priceput cat de cat,acum vreau sa ma axez pe salau.
unde dau eu e nisip o plaja,intri 20m in apa si iti vine pana la gat,e curent mare dar e si o portiune unde nu e deloc curent.sunt si copacii cazuti in apa dar el sarea numai la plaja,il vad cand vine dupa puiet aprope de mal,cu ce sa-l pacalesc?

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 18 Ian 2010, 10:25

:roll: :roll: :roll:
Din viata scapa cine poate.

PsiHo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PsiHo » 19 Ian 2010, 11:45

ok,sa reformulez intrebarea poate asa imi raspunde si mie cineva :)
la ce prind salau pe Dunare,este o zona cu nisip si gropane unde ma duc de obicei,salaul ataca pana aproape de mal (ziua) il vezi cand sare dupa puiet dar mai spre seara si noaptea il auzi ca sare mai in larg(acum nu stiu daca e salau sau somn) circa 50 m de mal
curentul nu este foarte puternic se poate vedea in pozele mele 1 si 3

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 19 Ian 2010, 12:22

Borcea nu e patronul alora de la Dinamo? Acum au botezat cu numele lui un brat al Dunarii? Pai asta e chiar cultul personalitatii... :lol:

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 19 Ian 2010, 13:39

Esti sigur ca e salau? Mai vine si salaul in plaja dupa puiet dar mai rar si asta cam la inceputul verii si mai ales seara sau dimineata . Si nu prea sare cu zgomot asa cum face avatul . Iar daca e salau , e mic ,ala mai mare este in prag . Asteapta jelibonul . :wink:

Daca zici ca noaptea sare in larg s-ar putea sa fie avat , nici eu nu stiam ca umbla si noaptea dar vara trecuta am facut niste partide memorabile la avat pe Dunare in toiul noptii .

Din pozele tale locul e fain si cred ca ai si prag undeva destul de aproape . Acolo trebuie sa insisti , la marginea pragului .

PsiHo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PsiHo » 19 Ian 2010, 14:38

da, am luat salau la 2k si ceva la bucatica(platica taiata),s-au luat salai mici intradevar 1-1si ceva si la pufuleti mici galbeni pt caras si eu am luat 2

pike99
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pike99 » 07 Iun 2011, 11:47

incearca la twister

pike99
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pike99 » 07 Iun 2011, 11:48

incearca la twister

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Iun 2011, 20:00

De un an jumate... tot o fi incercat la jeleus..... :elkgrin:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

radu st
junior
junior

pescuit ?

Mesaj de radu st » 30 Sep 2011, 20:04

Salutare
Am in plan o iesire in zona Fetesti. Ce stiti despre braconajul in zona ?

A mai fost cineva pe Dunare \ Borcea pe cotele astea ?
Ce sanse ar fi la rapitori ?
Cum abordati o partida cand apa este atat de scazuta ?

Scrie răspuns