contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
@Sorin
Pe Vacaresti nu tre sa "numerezi" nimic, eventual un permis ANPA, ca pana la urma apa care a umplut gropile alea e naturala.

Si 30 roni n-au omorat pe nimeni
@Marian
Nu trebe poze , ca suntem oameni in toata firea. Oricum felicitari, stiuca 50 cm in mijlocul Bucurestilor, e marfa!
-
sorinhc
- utilizator nou

Exist asi mokaciuni, asta e bine. Pe Arges cum merge si cum mai e cu controalele, $ ....
-
ranga
- veteran

sorinhc scrie:Exist asi mokaciuni, asta e bine. Pe Arges cum merge si cum mai e cu controalele, $ ....
pe Arges merge bine . controale nu sunt dar nici pestele nu e bun de mancat . din cauza apei , nu este comestibil, asa ca iti recomand sa-l eliberezi.
Pe Neajlov la fel. Datorita unei fabrici ,apa contine nu stiu ce subtanta si pestele este contaminat cu o ciuperca , in special cleanul . Deci nu retine peste daca vrei sa nu ajungi doamne fereste ,pe la spital .
Ciorogarla la fel.
Eu iti recomand o balta cu bun simt chiar in mijlocul orasului- lacul din parcul Tineretului. Taxa nu stiu exact cat este dar in orice caz mica. Lacul are stiuca multa , crap si biban.
-
feugen
- veteran

-
Indian Larry scrie:sorinhc scrie:Exist asi mokaciuni, asta e bine. Pe Arges cum merge si cum mai e cu controalele, $ ....
pe Arges merge bine . controale nu sunt dar nici pestele nu e bun de mancat . din cauza apei , nu este comestibil, asa ca iti recomand sa-l eliberezi.
Pe Neajlov la fel. Datorita unei fabrici ,apa contine nu stiu ce subtanta si pestele este contaminat cu o ciuperca , in special cleanul . Deci nu retine peste daca vrei sa nu ajungi doamne fereste ,pe la spital .
Ciorogarla la fel.
Eu iti recomand o balta cu bun simt chiar in mijlocul orasului- lacul din parcul Tineretului. Taxa nu stiu exact cat este dar in orice caz mica. Lacul are stiuca multa , crap si biban.
Taxa este de 20 lei pentru spinning. Privitor la afirmatia ca lacul are stiuca multa, da-mi voie sa te contrazic. Corect este spus inca mai are oarece stiuca (nu stiu pentru cat timp). Biban este suficient de mult sa ofere o partida frumoasa dar numai si numai daca este hotarat sa manance la artificiale. Altfel se discuta in cazul baboiului viu (aici ma refer in special la puiet de biban soare).
O locatie care iti poate oferi surprize placute la pescuitul stiucii si bibanului (din barca) este pe Lacul Morii amonte de pod. Nasolia este ca vei pescui printre monofilamente si parasute (nu centuriste).
Contaminarea pestilor
punctabili de pe Arges, Neajlov, Ciorogarla etc o combati cu un praf de sare inaintea prajirii...

Bucuresti
-
Ionut Petrea
- veteran

sorinhc scrie:Exist asi mokaciuni, asta e bine. Pe Arges cum merge si cum mai e cu controalele, $ ....
Sorine, nu prea stii sa raspunzi la MP-uri..
Intotdeauna C&R
-
ranga
- veteran

feugen scrie:Contaminarea pestilor
punctabili de pe Arges, Neajlov, Ciorogarla etc o combati cu un praf de sare inaintea prajirii...

eu incercam sa salvez ce mai era de salvat..
sper ca ma intelegi.
-
Nemernic
- veteran

Indian Larry scrie:feugen scrie:Contaminarea pestilor

eu incercam sa salvez ce mai era de salvat..
sper ca ma intelegi.
Asta trebuia sa fie un Pm, nu ?
Nu-l bagati in seama pe Fuegen.... bate campii

.... PESTII NU SUNT BUNI DE MANCAT ! ELIBERATI-I !
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
stefanflorin
- veteran

Care pesti ca nici nu e peste acolo, decat guvid de lacul morii. Guvid d-ala biped care stie bine jiggingu la parapanta cu lanseta de europa, lua-le-as !@#$%^%$#@# ca nu mai ai loc de ei.
Urasc atarnatorii!
-
sherbamont
- veteran

stefanflorin scrie:Care pesti ca nici nu e peste acolo, decat guvid de lacul morii. Guvid d-ala biped care stie bine jiggingu la parapanta cu lanseta de europa, lua-le-as !@#$%^%$#@# ca nu mai ai loc de ei.
Ai dreptate,si eu stau in apropiere si imi este cel mai la indemana sa merg pe aoala lacului dar ma enerveaza plasarii parasutistii simereu sunt mai multi ca mine nu pot zice nimic
-
Sofokle
- utilizator nou

-
A fost surprinzator sa vad ca pe Vacaresti exista o microdelta (zburau lisite, rate, fazani) cativa pescari linistiti care dadeau la baboi, cu barca, la voblere - salmo slider rph - eu inca incercam cateva naluci sa vad la ce trage insa in 2-3 ore am vazut cateva stiuci (marlite) de pana intr-un kg luate la salmo.
Am filmat si cum arata locul pentru cei care nu s-au dus sa vada -
http://www.youtube.com/watch?v=YEHKLH5BU74 .
Nu sunt gunoaie, nu pute, se poate intra cu masina de pe strada Savinesti (la intersectie cu Sovinesti) -
http://tinyurl.com/5vovyzy .
Merita incercat mai mult.