Salut.
Vreau sa merg cu un prieten la un lac de pe langa Timisoara (prin august-septembrie) maxim vreo 150 km departare de TM, precizez ca merg cu scuterul. Mie mi-au venit in minte cateva lacuri... Secu,Surduc,3Ape...Valiug... eu am mers doar la Secu si mi-a placut mult, a fost fain....
Imi puteti spune unele informatii despre aceste lacuri- Exemplu:sa fie deschis pescuitul,sa se poata ajunge cu scuterul la el,sa se poata campa (cort),sa se prinda peste,.... s.a.m.d . As vrea sa stau vreo 1 saptamana, si as vrea sa pescuiesc exclusiv la clean si poate la altele-biban,stiuca,pastrav. As vrea sa merg la un lac unde sa si prind ceva, dar sa am si locuri bune de a campa.
Va rog sa imi spuneti una alta despre aceste lacuri, si despre altele daca vreti si sunt in categoria de cam 150 km departare de Timisoara.
Ms mult.
Numa' bine.
Lac - Pescuit,Agrement.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Lacul Valiug - inainte de a intra in sat faci la dreapta pe un drum forestier modernizat si ajungi la Grindesti (cam vis a vis de Casa Baraj)- loc bun de campare, zona faina - despre pescuit la valiug = daca are chef nea verzuliul vine sa-ti ceara bani - de prins se poate prinde clean, clean mic, clean si mai mic si foarte rar pastrav... sunt zile cand iei clean la orice arunci in apa ... dar bucati mici.
La Trei Ape e liber la pescuit - se poate prinde clean, salau caras si fooooarte rar pastrav - zona de campare e si in coada lacului, adica prima zona unde vezi apa lacului cand vii dinspre Garana sau mai inspre dig - la Limba sau imediat langa sosea chiar aproape de dig.
La Secu zici ca ai fost asa ca, in mare sti despre ce e vorba.
Despre Surduc mai las si pe altul sa-ti mai spuna
PS
Poti sa intri pe google earth si vezi configuratia lacurilor care te intereseaza ... te ajuta sa identifici mai usor zonele pe care le-am descris.
La Trei Ape e liber la pescuit - se poate prinde clean, salau caras si fooooarte rar pastrav - zona de campare e si in coada lacului, adica prima zona unde vezi apa lacului cand vii dinspre Garana sau mai inspre dig - la Limba sau imediat langa sosea chiar aproape de dig.
La Secu zici ca ai fost asa ca, in mare sti despre ce e vorba.
Despre Surduc mai las si pe altul sa-ti mai spuna

PS
Poti sa intri pe google earth si vezi configuratia lacurilor care te intereseaza ... te ajuta sa identifici mai usor zonele pe care le-am descris.
S'altare și bunăstare !