Noutati Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Borcea
cata_asp scrie:Pe Borcea nu este zona de frontiera...

noutati delta dunarii
daca pescuiesti la stiuca cu naluci si ai permis ANPA,nu.
la alte specii si cu alte metode...ramane de vazut(daca vine cineva sa te intrebe de sanatate)
la alte specii si cu alte metode...ramane de vazut(daca vine cineva sa te intrebe de sanatate)

Daca vine un control, ai probleme. Daca nu, nu.ibanez scrie:cata_asp scrie:Pe Borcea nu este zona de frontiera...crezi ca voi avea probleme daca pescuiesc sportiv ?
De ce nu te duci pe o zona de frontiera, ca acolo s-a dat drumul la pescuit? Crezi ca tot pestele este strans pe Borcea, sau mai exact aval de Calarasi?
Daca te duci inafara zonei de frontiera o faci pe riscul tau. Nimeni de aici nu-ti poate garanta ca vine sau nu vine vreun control.
Bucuresti
problema este ca nu am PG vizat decat pe jud CT ...feugen scrie:Daca vine un control, ai probleme. Daca nu, nu.ibanez scrie:cata_asp scrie:Pe Borcea nu este zona de frontiera...crezi ca voi avea probleme daca pescuiesc sportiv ?
De ce nu te duci pe o zona de frontiera, ca acolo s-a dat drumul la pescuit? Crezi ca tot pestele este strans pe Borcea, sau mai exact aval de Calarasi?
Daca te duci inafara zonei de frontiera o faci pe riscul tau. Nimeni de aici nu-ti poate garanta ca vine sau nu vine vreun control.

feugen scrie:Daca vine un control, ai probleme. Daca nu, nu.ibanez scrie:cata_asp scrie:Pe Borcea nu este zona de frontiera...crezi ca voi avea probleme daca pescuiesc sportiv ?
poti sa-mi spui cateva locuri ?sincer nu am fost in zona Calarasi pana acum
-
- veteran
un mic articol depre o iesire pe Chilia
http://www.pinfishing.ro/?p=149
http://www.pinfishing.ro/?p=149
- wilddanube
- veteran
- wilddanube
- veteran