Am pescuit acolo pana acum un an jumate,era locul meu de relaxare. Din pacate s-a concesionat, o anumita persoana (tigan,jigodie ce este) pe o anumita perioada de timp si nu mai ai voie sa pescuiesti prin acele canale doar daca dai un milion lei vechi pe zi, atat m-i s-a cerut tariful. Vreau sa va zic ca am mai fost o data pe acolo,n-am putut sa intru cu masina pe diguri pentru ca au inchis,au spart digul in anumite locuri de acces,etc iar ce am vazut....am ramas fara cuvinte. Vintire si plase peste tot,mai ales vintirele erau in numai f mare. Am incercat in mai multe locuri cu undita si nimic,deci nici nu mi-a mai tras, pacat.
Acuma revin in trecut si revin la subiect: Stiuca am prins o singura data,marlitza, si nu o sa o uit niciodata, pt ca am prins-o la o bucata mai mare de paine (miez),initial aveam bucatele mici dar rosioara ma dispera,si am pus la prosteala o bucata mai mare si mam trezit cu o stiuculitza mica

). De cate ori am fost in acea zona la pescuit,o zi prindeam numai caras si lin, alta data numai guvid si ghibort, alta data numai biban si rosioara, etc,dar niciodata amestecat

, ciudat, probabil cum prindeam bancul de pesti.
Tare as vrea sa mai fie Ceausescu o zi presedinte si sa-i impuste pe toti care distrug natura