contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Straga
- junior

De crescut mai creste si eu as zice ca ar avea de unde ca la Colibita lacul iar e crescut tare....dar in ultimele 3-4 zile nu am mai prins bistrita curata si asta cred ca din cauza statiei de tratare a apei, chiar se vedea pe mijlocul curentului "nori" de albeatza sau namol
Nu stiu ce sa mai zic, da cred ca tot mai putin o sa ma mai duc pe Bistrita la pescuit

-
MARIUS POPA
- veteran

stati linistiti ca incep ploile

, somesuriele un pic crescute, am vrut sa indraznesc un pic, dar vremea s-a schimbat....asta e!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
MARIUS POPA
- veteran

ce puteti sa-mi spuneti de balta de la Sigmir?
e cu plata, fara?are rost sa ma duc pina acolo?
ce specii sunt in ea, e plina sau nu de plutasi?
merci.

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
serbanhbk!!
- veteran

pai la sigmir sunt 2 balti: una in care este mult crap si alti pesti pasnici...se practica C&R dar crapul il poti cumpara( Taxa 20 ron/zi).
A doua balta este cea cu stiuca...aici problema este ca au curatat vegetatia din zona malului unde se mai prindea si drept urmare stiucile stau acum intr-o zona plina de vegetatie si stuf din mijlocul lacului( acea zona fiind imposibil de pescuit)...Auzi stiucile miscand dar nu le poti pescui...Cu alte cuvinte au facut lacul nepescuibil la stiuca

In vara cand era vegetatie pe tot lacul, mai gaseai cateva ochiuri libere in care se prindea(vezi galeria). Am fost de 4 ori de cand au curatat lacul si nici macar nu am avut vreun atac...stiucile stau bine adapostite...poate la anul...In perioada asta nu iti recomand lacul cu stiuca de la sigmir

-
coscal
- utilizator nou

pe cursul superior al somesului mare , amonte de Rodna, Sangeorz Bai se mai prinde ceva ?
-
ravenheart
- veteran

-
serbanhbk!! scrie:in rest...in viitorul apropiat se va popula un lac de vreo 3 hectare intre Livezile si Dorolea

si avem sanse de ceva rapitori pe lacul asta sau va fi plin de crap si caras ca si restul lacurilor din zona noastra?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
MARIUS POPA
- veteran

serbanhbk!! scrie:pai la sigmir sunt 2 balti: una in care este mult crap si alti pesti pasnici...se practica C&R dar crapul il poti cumpara( Taxa 20 ron/zi).
A doua balta este cea cu stiuca...aici problema este ca au curatat vegetatia din zona malului unde se mai prindea si drept urmare stiucile stau acum intr-o zona plina de vegetatie si stuf din mijlocul lacului( acea zona fiind imposibil de pescuit)...Auzi stiucile miscand dar nu le poti pescui...Cu alte cuvinte au facut lacul nepescuibil la stiuca

In vara cand era vegetatie pe tot lacul, mai gaseai cateva ochiuri libere in care se prindea(vezi galeria). Am fost de 4 ori de cand au curatat lacul si nici macar nu am avut vreun atac...stiucile stau bine adapostite...poate la anul...In perioada asta nu iti recomand lacul cu stiuca de la sigmir

multumesc,
este cu taxa balta asta cu stiuci, sau se poate pescui linisit, ca nu are treaba nimeni cu tine?!
...sau 20 lei?
maine as vrea sa merg pe undeva, daca e vreme buna, sa nu stau aiurea.

Fii pescar nu talhar.
-
serbanhbk!!
- veteran

ravenheart scrie:serbanhbk!! scrie:in rest...in viitorul apropiat se va popula un lac de vreo 3 hectare intre Livezile si Dorolea

si avem sanse de ceva rapitori pe lacul asta sau va fi plin de crap si caras ca si restul lacurilor din zona noastra?
scuze , am uitat sa mentionez ca o sa fie o balta doar pt stiuca

-
serbanhbk!!
- veteran

MARIUS POPA scrie:serbanhbk!! scrie:pai la sigmir sunt 2 balti: una in care este mult crap si alti pesti pasnici...se practica C&R dar crapul il poti cumpara( Taxa 20 ron/zi).

multumesc,
este cu taxa balta asta cu stiuci, sau se poate pescui linisit, ca nu are treaba nimeni cu tine?!
...sau 20 lei?
maine as vrea sa merg pe undeva, daca e vreme buna, sa nu stau aiurea.
tot 20 lei taxa
-
ravenheart
- veteran

-
serbanhbk!! scrie:ravenheart scrie:serbanhbk!! scrie:in rest...in viitorul apropiat se va popula un lac de vreo 3 hectare intre Livezile si Dorolea

scuze , am uitat sa mentionez ca o sa fie o balta doar pt stiuca

super

ai idee cam in cat timp o sa fie gata treaba?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.