pescuit in Bistrita!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Straga
junior
junior

Mesaj de Straga » 16 Oct 2010, 15:06

De crescut mai creste si eu as zice ca ar avea de unde ca la Colibita lacul iar e crescut tare....dar in ultimele 3-4 zile nu am mai prins bistrita curata si asta cred ca din cauza statiei de tratare a apei, chiar se vedea pe mijlocul curentului "nori" de albeatza sau namol :x

Nu stiu ce sa mai zic, da cred ca tot mai putin o sa ma mai duc pe Bistrita la pescuit :cry:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 16 Oct 2010, 18:18

stati linistiti ca incep ploile :( :( , somesuriele un pic crescute, am vrut sa indraznesc un pic, dar vremea s-a schimbat....asta e!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 16 Oct 2010, 22:41

ce puteti sa-mi spuneti de balta de la Sigmir?
e cu plata, fara?are rost sa ma duc pina acolo?
ce specii sunt in ea, e plina sau nu de plutasi?
merci.
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 17 Oct 2010, 11:39

pai la sigmir sunt 2 balti: una in care este mult crap si alti pesti pasnici...se practica C&R dar crapul il poti cumpara( Taxa 20 ron/zi).
A doua balta este cea cu stiuca...aici problema este ca au curatat vegetatia din zona malului unde se mai prindea si drept urmare stiucile stau acum intr-o zona plina de vegetatie si stuf din mijlocul lacului( acea zona fiind imposibil de pescuit)...Auzi stiucile miscand dar nu le poti pescui...Cu alte cuvinte au facut lacul nepescuibil la stiuca :cry: In vara cand era vegetatie pe tot lacul, mai gaseai cateva ochiuri libere in care se prindea(vezi galeria). Am fost de 4 ori de cand au curatat lacul si nici macar nu am avut vreun atac...stiucile stau bine adapostite...poate la anul...In perioada asta nu iti recomand lacul cu stiuca de la sigmir :wink:

coscal
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de coscal » 17 Oct 2010, 12:48

pe cursul superior al somesului mare , amonte de Rodna, Sangeorz Bai se mai prinde ceva ?

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 17 Oct 2010, 15:20

serbanhbk!! scrie:in rest...in viitorul apropiat se va popula un lac de vreo 3 hectare intre Livezile si Dorolea :wink:

si avem sanse de ceva rapitori pe lacul asta sau va fi plin de crap si caras ca si restul lacurilor din zona noastra?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 17 Oct 2010, 17:12

serbanhbk!! scrie:pai la sigmir sunt 2 balti: una in care este mult crap si alti pesti pasnici...se practica C&R dar crapul il poti cumpara( Taxa 20 ron/zi).
A doua balta este cea cu stiuca...aici problema este ca au curatat vegetatia din zona malului unde se mai prindea si drept urmare stiucile stau acum intr-o zona plina de vegetatie si stuf din mijlocul lacului( acea zona fiind imposibil de pescuit)...Auzi stiucile miscand dar nu le poti pescui...Cu alte cuvinte au facut lacul nepescuibil la stiuca :cry: In vara cand era vegetatie pe tot lacul, mai gaseai cateva ochiuri libere in care se prindea(vezi galeria). Am fost de 4 ori de cand au curatat lacul si nici macar nu am avut vreun atac...stiucile stau bine adapostite...poate la anul...In perioada asta nu iti recomand lacul cu stiuca de la sigmir :wink:
multumesc,
este cu taxa balta asta cu stiuci, sau se poate pescui linisit, ca nu are treaba nimeni cu tine?!
...sau 20 lei?
maine as vrea sa merg pe undeva, daca e vreme buna, sa nu stau aiurea.
Imagine
Fii pescar nu talhar.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 17 Oct 2010, 17:50

ravenheart scrie:
serbanhbk!! scrie:in rest...in viitorul apropiat se va popula un lac de vreo 3 hectare intre Livezile si Dorolea :wink:

si avem sanse de ceva rapitori pe lacul asta sau va fi plin de crap si caras ca si restul lacurilor din zona noastra?
scuze , am uitat sa mentionez ca o sa fie o balta doar pt stiuca :)

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 17 Oct 2010, 17:51

MARIUS POPA scrie:
serbanhbk!! scrie:pai la sigmir sunt 2 balti: una in care este mult crap si alti pesti pasnici...se practica C&R dar crapul il poti cumpara( Taxa 20 ron/zi).
multumesc,
este cu taxa balta asta cu stiuci, sau se poate pescui linisit, ca nu are treaba nimeni cu tine?!
...sau 20 lei?
maine as vrea sa merg pe undeva, daca e vreme buna, sa nu stau aiurea.
tot 20 lei taxa

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 17 Oct 2010, 19:20

serbanhbk!! scrie:
ravenheart scrie:

scuze , am uitat sa mentionez ca o sa fie o balta doar pt stiuca :)

super :D ai idee cam in cat timp o sa fie gata treaba?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Scrie răspuns