lacul IOR(Parc IOR-Titan)

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zbest87
junior
junior

lacul IOR(Parc IOR-Titan)

Mesaj de zbest87 » 09 Iun 2010, 21:18

Am fost astazi la o plimbare prin IOR si ca si anul trecut am ramas uimit de cata rosioara misuna pe balta, insa ce ma surprins a fost somoteiul de pana in 10 cm in bancuri de sute, ce misuna ca piranha prin apa, asadar daca este din ala mic pesupun ca este si mare.
Din pacate pescuitul este cu desavarsire interzis, desi mai sunt personaje care dau cerc la parc mai arunca cu paine in ac si o iau din loc si tot asa pana strang destul de repede 1/2-1 kg de rosioara.
Ar fi fost bine sa introduca o taxa sa se poata pescui gen ce am citit despre lacul Cocioc din Tinereului. In orice caz pe IOR sigur sunt ceva monstri ca de secat lacul n-am auzit sa fi fost si nici de pescuit. Aveti idee daca in viitorul apropiat se va permite pescuitul?

ciobe
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ciobe » 21 Iun 2010, 21:58

la cat de multa rosioara este in acest lac , bine ar fi insa sa populeze cu stiuca si sa se pescuiasca numai din barca la C&R , altfel o aduna romanii in max 2 sapt pe toata la undita si pacat de ea daca se va baga taxa pentru pescuit de pe mal.

clptl
junior
junior

Mesaj de clptl » 25 Iun 2010, 15:21

Taxa modica 10-15 lei si pescuit c&r, poate avem si noi noroc sa facă ASA ceva, un loc in Bucureşti unde te poţi distra...

Scrie răspuns