Canalul Tulca si Tamasda

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
AdrianHD
veteran
veteran

Canalul Tulca si Tamasda

Mesaj de AdrianHD » 03 Dec 2009, 19:29

Buna. As dori cateva informati despre aceste doua locuri de la cei care au fost pe aici.. Ce peste este,cum e apa,daca se poate da cu oscilante,voblere,etc..Am o invitatie cu cativa prieteni la un pescuit pe duminica si as vrea sa stiu cu ce sa plec si pentru ce sa plec. Multumesc.

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 04 Dec 2009, 19:24

Chiar nu a fost nimeni pe acolo?

romi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de romi » 11 Dec 2009, 18:53

Tamasda si inca 2-3km in susul canalului te vor impresiona, vei gasi o "mica Delta" de Bihor. Merita iesit, chiar daca capturile nu te vor impresiona. Da, poti pescui cu voblere, oscilante si naluci soft. Ai sanse de stiuci, nu prea mari si nu prea multe, pana in 2 -2.5kg frecvent, de capturi mai mari nu prea stiu in ultimiii ani. Foarte multi avati!!!! Insa foarte greu de prins. Sanse si de salau, dar mai slab, in schimb sunt bibani frumusei. Daca ai barca sansele i-ti cresc foarte mult, sunt o gramada de locuri inaccesibile de pe mal. Apa este adanca, la 3 metri de mal ajunge la 3-4 metri adancime. Apa este de obicei curata, fara mari variatii de nivel. Pana acum cca 15 ani era un paradis al pescarilor, insa careva idiot a populat canalul cu somn pitic.
Sper sa petreci ore frumoase la Tamasda. Fir intins!

Scrie răspuns