Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Mar 2009, 21:56

Mah eu am provocat "agitatia" eu trebe sa o sting! :lol: Care va sa zica ,eu am auzit ceva...Cred ca era vorba de cei trei fitofagi greblati :evil: La momentul respectiv am primit si poze pe mail cu "recolta"... :twisted: Despre aceasta captura tot respectul si felicitari pentru drill,deoarece din posturile voastre reiese clar ca nu a existat intentie.Asa ca nu are rost sa o mai lungim cu grebla... :lol:
Fir intins si la mai mare (daca te tine!)! :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 20 Mar 2009, 13:11

dar filmarea cu drilu...care face rost?:D
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-

gorita
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gorita » 13 Iun 2009, 15:54

costi scrie:
zamfi scrie:
4.cozia
5.baltile devei
Astea unde-s frate? :shock: Si cam despre ce-i vorba pe acolo?
Cozia e un lac simpatic, aproape de Deva, langa satul Cozia, lac de steril, are stiuca si crap si ceva caras..... nu se paote ajunge cu masina pana pe malul lui... destul de salbatic.

Asta-i Cozia :wink:
Imagine

Baltile Devei... sunt de fapt mai mult balti in apropierea Muresului, foste balastiere, in care se prinde cam de toate si care din pacate sunt si cam braconate :lol: :lol: Din ele face parte si balta Populata de care ziceam mai sus.

gorita
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gorita » 13 Iun 2009, 15:57

costi scrie:
zamfi scrie:
4.cozia
5.baltile devei
Astea unde-s frate? :shock: Si cam despre ce-i vorba pe acolo?
Cozia e un lac simpatic, aproape de Deva, langa satul Cozia, lac de steril, are stiuca si crap si ceva caras..... nu se paote ajunge cu masina pana pe malul lui... destul de salbatic.
hai ma spunem mai multe despre balta aia cu steril de la cozia vreau sa merg si eu la crap ze zice ca este crap mare si asi incerca cam ce adincime are balta si cam pe unde se pescuieste mai bine iar daca sunt agataturi miai putea spune care este taxa pe balta salutare si fir intins

amatoru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de amatoru » 14 Iun 2009, 20:14

APSHD scrie:Am bagat marti 2 to. de caras iar saptamina viitoare voi mai baga 3-4 to. de crap si caras de la Aurel Vlaicu.
In zona nici o ferma piscicola nu se ocupa de inmultit salau si stiuca si nu am de unde sa cumpar.
Pentru salau am vorbit la Nucet dar ei nu livreaza numai alevini si asta numai la primavara.
APSHD, v-am urmarit toate postarile pe forum, fiind nerabdator sa aflu daca ati populat cu alevini de salau asa cum ati promis anul trecut, dar n-am gasit nimic.... :cry: ...????
Sunt multi pescari de rapitori care cotizeaza si cred ca ar fi o greseala sa-i neglijati.

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 15 Iun 2009, 17:05

buna
am si eu o rugaminte!
exista cineva in zona care ma poate initia in tainele flyfhishing?
am vazut odata pe cerna in oras pe cineva cu bat de musca!!!
astept cu nerabdare un mesaj :D

Mandy
junior
junior

Mesaj de Mandy » 15 Iun 2009, 21:50

Hmmm ... cam greu in deva ... Eu m-am apucat de unul singur ... si incepe sa-mi iasa :D

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 16 Iun 2009, 07:26

:) a reinviat topicu...hurrayyyy

la cozia tre sa fug si eu anu asta sa vedem doamna stiuca ce mai face, si da APSHD alevini...sa nu uitam de ei ;) cum am uitat de concurs :( poate reusim anu asta mai in toamna sa ne organizam klumea
oaie am si eu un batz de musca cu fir dala galben plutitor si ceva muste dar...pe cerna faci mai mare treaba cu voblere si rotative :P din cate stiu eu este si lipan pe cerna si cred ca asta urmarea nenea ;)
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 16 Iun 2009, 21:48

DiViNiTi
nu urmaresc sa prind cu orice pret.oricum ii dau drumul.ma intereseaza tehnica.doar atat.
cum sa fiu mai precis?!pt salau am sakura shukan care acum cred ca e vreo 7-8mil+plus ceva mulineta shimano de vreo 5 mil.la banii astia credema ca nu mai conteaza cat prinzi,si in ce conditii.
pt mine e un sport,odestindere.
am trecut de mult de faza cu capturarea pestelui.personal tind spre mai mult,sa cresc ca om,ca pescar.
iubesc salaul pt ca e tehnic,senzitiv.am inceput sa iubesc pastravul pt ca e tehnica pura,vizuala.
poate nu ma fac foarte bine inteles dar credetima ca vreau sa cred ca pt mine pestele e un partener nu un dusman.
sa nu credeti ca sunt de bani gata am 37 ani ani iar sculele mi leam cumparat in decurs de doi ani.
pur si simplu iubesc natura si pescuitul

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 16 Iun 2009, 21:52

Mandy
orice ajutor e bine venit.am probleme mari in a intelege tehnica legari mustelor de fir,de prezentare, etc.
daca te pot contacta si esti dispus sami arati miar pare bine.
cu stima

Scrie răspuns