ITINERAR Vidra-Oasa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
de o luna
salut. Pe Vidra am fost acum o luna. Era deja scazut si am primit informatii ca "se produce" - adica e in scadere nivelul lacului. Cat despre prins ceva, nu stiu ce sa zic. M-am scarbit anul asta: am gasit pe malul lacului trei plase monofilament, din care una cred ca avea cel putin 25 m. Am incercat 3 zile din barca dar am prins vant rau si am dezarmat. Poate anul ce vine.
-
- veteran
Re: de o luna
pai asa se mai intampla "pe sus" la gatul berbecului a fost ca si la oasa scazut,si stiu din experientza ca atunci cand gatul e scazut e si oasa la felshoricelu scrie:salut. Pe Vidra am fost acum o luna. Era deja scazut si am primit informatii ca "se produce" - adica e in scadere nivelul lacului. Cat despre prins ceva, nu stiu ce sa zic. M-am scarbit anul asta: am gasit pe malul lacului trei plase monofilament, din care una cred ca avea cel putin 25 m. Am incercat 3 zile din barca dar am prins vant rau si am dezarmat. Poate anul ce vine.
o ruta mai e pe la sadu,lacul ciupari,raul sadului cu cele cinci catune asfaltate,hidrocentrala sadu 5,lacul gatul berbecului(intre sadu5 si gat e drumul nasol ca au inceput sa "grohaiasca lemne" nu am mai auzit denumirea asta cred ca vroiau sa spuna ca se taie lemne si drumul e plin de ogase dar se poate trece) apoi de la gat la rozdesti si oasa dar nu am urcat anul asta mai sus de gat ca nu avea rost avand in vedere nivelul in luna mai (de obicei era pana la brazi)