ITINERAR Vidra-Oasa

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Mandy
junior
junior

Mesaj de Mandy » 13 Aug 2008, 22:58

Pe la Vidra a mai fost careva? Am auzit ca e scazut rau de tot, dar daca se mai prinde ceva pe acolo nu mai stiu. Vreau sa fac o excursie in weekend.

shoricelu
junior
junior

de o luna

Mesaj de shoricelu » 14 Aug 2008, 09:13

salut. Pe Vidra am fost acum o luna. Era deja scazut si am primit informatii ca "se produce" - adica e in scadere nivelul lacului. Cat despre prins ceva, nu stiu ce sa zic. M-am scarbit anul asta: am gasit pe malul lacului trei plase monofilament, din care una cred ca avea cel putin 25 m. Am incercat 3 zile din barca dar am prins vant rau si am dezarmat. Poate anul ce vine.

Mandy
junior
junior

Mesaj de Mandy » 15 Aug 2008, 11:13

Mda .... Cred ca am sa reprogramez iesirea pentru alta locatie. Multam de informatii.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 15 Aug 2008, 11:17

Mandy scrie:Mda .... Cred ca am sa reprogramez iesirea pentru alta locatie. Multam de informatii.
Mergi mai bine pe Bradisor, ai sanse ceva mai mari.

edâ„¢
veteran
veteran

Re: de o luna

Mesaj de edâ„¢ » 21 Aug 2008, 16:58

shoricelu scrie:salut. Pe Vidra am fost acum o luna. Era deja scazut si am primit informatii ca "se produce" - adica e in scadere nivelul lacului. Cat despre prins ceva, nu stiu ce sa zic. M-am scarbit anul asta: am gasit pe malul lacului trei plase monofilament, din care una cred ca avea cel putin 25 m. Am incercat 3 zile din barca dar am prins vant rau si am dezarmat. Poate anul ce vine.
pai asa se mai intampla "pe sus" la gatul berbecului a fost ca si la oasa scazut,si stiu din experientza ca atunci cand gatul e scazut e si oasa la fel

o ruta mai e pe la sadu,lacul ciupari,raul sadului cu cele cinci catune asfaltate,hidrocentrala sadu 5,lacul gatul berbecului(intre sadu5 si gat e drumul nasol ca au inceput sa "grohaiasca lemne" nu am mai auzit denumirea asta cred ca vroiau sa spuna ca se taie lemne si drumul e plin de ogase dar se poate trece) apoi de la gat la rozdesti si oasa dar nu am urcat anul asta mai sus de gat ca nu avea rost avand in vedere nivelul in luna mai (de obicei era pana la brazi)

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 21 Aug 2008, 17:15

Imagine

Scrie răspuns