o partida de pescuit la harsova

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
morpheus2kro
utilizator nou
utilizator nou

o partida de pescuit la harsova

Mesaj de morpheus2kro » 23 Mar 2008, 12:53

Salutari la toti utilizatorii forumului,
sunt un utilizator nou si ma gandeam sa merg weekendu viitor la o partida de pescuit la harsova, pe langa faptul ca sunt nou pe forum sunt si destul de novice in ale pescuitului, si vroiam sa intreb daca pe 29-30 (zilele in care as vrea sa merg la pescuit) sunt zile de prohibitie?
am gasit ceva pe net legat de prohibitie, si pe forum si nu am inteles eu prea bine..... am vazut ca ar fi prohibitie pana pe 26 martie si pe urma incepe alta perioada de pe 10-12 aprilie nu mi mai aduc aminte acum exact si nu imi dau seama.....
am mai fost 1 data la harsova cu un var din constanta si a fost super, adica am prins cateva stiuci, cativa somotei..... dar asta s a intamplat pe la sfarsitul verii. iar acum fratele meu ma bate la cap sa mergem la pescuit acolo.
un alt set de intrebari ar fi de ce anume am avea nevoie, adica
ce momeala sa folosim?
ce scule ne ar trebui?
PS. Trebuie mentionat si faptul ca tata socru o sa vina cu noi si trebuie sa iasa bine.

stoica stefan
senior
senior

Mesaj de stoica stefan » 23 Mar 2008, 13:13

sall,

prohibitia se termina pe 26 martie la stiuca, deci poti sa pescuiesti la pasnic si la rapitor fara probleme dar mai intai trebuie sa te interesezi de regimul apei respective pt a pescui fara stres. ia cu tine viermusi, rame daca mergi la stationar si foloseste fire cat mai subtiri.

P.S:esti student in iasi?daca da atunci salutari lui Virgil si Iuliei, sunt baieti super.

P.P.S:foloseste mereu monturi finute si vei avea tot timpul rezultate.

numa`bine!

morpheus2kro
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de morpheus2kro » 23 Mar 2008, 13:57

nu sunt student la iasi, multam de info ....

Scrie răspuns