domnilor moderatori si pescari de stationar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Galusca Adrian
- junior
domnilor moderatori si pescari de stationar
danr, mihai florescu, tudor, Michael, Tavi daca sinteti moderatori pe acest topic, tind sa cred ca practicati acest stil de pescuit. aduc in discutie o problema de etica profesionala: comportamentul colegului dumnevoastra Dn. mihai v si a unui membru infocat al acestui forum, Dn. adi_
in urma cu citeva zile, am postat in topicul "concursuri de pescuit" doua anunturi, la doua competiti de stationar, "cupa lates 2008" si cupa Xcarp horgesti-bacau". va rog sa vedeti ce a urmat si sa-mi spuneti parerile dumneavoastra. multumesc
in urma cu citeva zile, am postat in topicul "concursuri de pescuit" doua anunturi, la doua competiti de stationar, "cupa lates 2008" si cupa Xcarp horgesti-bacau". va rog sa vedeti ce a urmat si sa-mi spuneti parerile dumneavoastra. multumesc
FISHING IS LIFE.
The rest just details !
The rest just details !
- johnnybravo
- Moderator
imi pare rau sa te dezamagesc, dar rubrica de stationar este tot pt rapitori, ca se mai fac exceptii si se mai raspunde si la subiect in discutiile despre pasnici e alta mancare de peste 
pe www.crap.ro ai promovat concursurile?

pe www.crap.ro ai promovat concursurile?
- Galusca Adrian
- junior
Domnu' Galusca, am zis si pe celalalt topic, si spun si aici: sectiunea "Pescuit Stationar" se refera tot la pescuitul rapitorilor, nicidecum la crap.
Iar sectiunea "Competitii de pescuit" se refera la competitiile de pescuit la rapitor!!!
Colegii care mai pescuiesc si la crap, se pot informa despre concursurile de crap de pe saiturile dedicate, gen crap.ro. Ce-i asa greu? E absurd sa promovezi pescuitul crapului pe un sait dedicat pescuitului la rapitor...
Iar sectiunea "Competitii de pescuit" se refera la competitiile de pescuit la rapitor!!!
Colegii care mai pescuiesc si la crap, se pot informa despre concursurile de crap de pe saiturile dedicate, gen crap.ro. Ce-i asa greu? E absurd sa promovezi pescuitul crapului pe un sait dedicat pescuitului la rapitor...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- Galusca Adrian
- junior
am spus si ma repet "pescuitul la caras" "pescuitul scobarului" "probleme la caras" "pescuitul crapului oglinda" etc. sint doar citeva din discutiile purtate si nu cred ca sint stiluri de pescuit la rapitori. nu sint un pescar exclusivist, pescuiesc si la rapitori cu viu sau artificiale.
FISHING IS LIFE.
The rest just details !
The rest just details !
pana la urma unde discutam, aici sau aici: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 883#145883 

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- utilizator nou
Respecte pentru toată lumea!
În Forumul Aventuri la Pescuit se găseşte o rubrică destinată pescuitului răpitorilor. Evident, nu este vorba despre orice fel de pescuit la răpitori, de care orice manelist e capabil, ci de pescuitul răpitorilor pe calea exclusivă a aventurilor.
Glumeam. (apropo şi de ideile trăsnite din http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 98&start=0 )
Sper să cădem de acord că "pescuit staţionar" este genul, în timp ce "pescuit staţionar la răpitor" este specia. Dacă încercaţi să daţi speciei care vă interesează (în speţă, pescuitul staţionar la răpitori) numele genului, creaţi confuzii.
Ar fi mai simplu să redenumiţi rubrica: Pescuit staţionar la răpitor. Lucrurile ar fi mai clare.
În Forumul Aventuri la Pescuit se găseşte o rubrică destinată pescuitului răpitorilor. Evident, nu este vorba despre orice fel de pescuit la răpitori, de care orice manelist e capabil, ci de pescuitul răpitorilor pe calea exclusivă a aventurilor.

Glumeam. (apropo şi de ideile trăsnite din http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 98&start=0 )
Sper să cădem de acord că "pescuit staţionar" este genul, în timp ce "pescuit staţionar la răpitor" este specia. Dacă încercaţi să daţi speciei care vă interesează (în speţă, pescuitul staţionar la răpitori) numele genului, creaţi confuzii.
Ar fi mai simplu să redenumiţi rubrica: Pescuit staţionar la răpitor. Lucrurile ar fi mai clare.