pescuitul la coregon (sik) in Suedia si pescuitul iarna
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pescuitul la coregon (sik) in Suedia si pescuitul iarna
Stie cineva daca a ajuns coregonul in zona Stockholmului anul asta?
In mod normal ar fi trebuit sa fie in zona in perioada asta doar ca eu inca nu am reusit sa-l prind dupa vre-o 3 tentative.
Sa fie oare de vina caldura neobisnuita pt. perioada aceasta si sa nu fi migrat inca?
In mod normal ar fi trebuit sa fie in zona in perioada asta doar ca eu inca nu am reusit sa-l prind dupa vre-o 3 tentative.
Sa fie oare de vina caldura neobisnuita pt. perioada aceasta si sa nu fi migrat inca?
posibil ca pestii sa-si inceapa migratia functie de temperatura apei,nu dupa calendar.cred
am inteles ca si perioada de reproducere se poate oarecum adapta dupa conditii/temperaturile de la an la an.

am inteles ca si perioada de reproducere se poate oarecum adapta dupa conditii/temperaturile de la an la an.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
NU am avut inca nici curiozitatea si nici timpul nescesar sa incerc ceva baltzi de prin zona. Poate e si dintr-o comoditate care mi-o ofera pescuitul din barca.
Spre rusinea mea nu am pescuit decit in arhipelag iar pestele din zona respectiva probabil il stiti la fel de bine ca si mine. Deci nu as putea sa va respund decait evaziv. In cazul in care o sa aflu mai mult decit stiu o postez cu siguranta.
Imi cer scuze pt. intarzierea cu care va raspund. Fir intins!
Spre rusinea mea nu am pescuit decit in arhipelag iar pestele din zona respectiva probabil il stiti la fel de bine ca si mine. Deci nu as putea sa va respund decait evaziv. In cazul in care o sa aflu mai mult decit stiu o postez cu siguranta.
Imi cer scuze pt. intarzierea cu care va raspund. Fir intins!