Material musca clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Material musca clean
Salut! Stie cineva de unde pot sa fac rost de acel "burete" negru (sau de diferite culori), folosit pentru confectionarea corpului mustei la clean?
Re: Material musca clean
Salut ,de pe saiturile de specialitate ,de la Merceriii,de la Librariii.... 

Un mouepad. il iei si ii dai ce forma vrei
- alexandru varga
- utilizator constant
N-arata rau corpurile alea dar ies la 2 lei bucata! Mi se pare mult prea scump; mai bine le faci...
Intr-adevar merita belit un mouse pad pentru foam negru; pentru alte culori la magazinele gen Dekorativ se gasesc folii format A4, grosime de vreo 2 mm. Sau chiar foam-ul de la magazinele de fly (si pe troutline sunt variante faine de foam, de foarte buna calitate) - ceva mai scump decat alea de la dekorativ dar muuult mai convenabile decat foamul gata debitat.
Intr-adevar merita belit un mouse pad pentru foam negru; pentru alte culori la magazinele gen Dekorativ se gasesc folii format A4, grosime de vreo 2 mm. Sau chiar foam-ul de la magazinele de fly (si pe troutline sunt variante faine de foam, de foarte buna calitate) - ceva mai scump decat alea de la dekorativ dar muuult mai convenabile decat foamul gata debitat.

Erau si la Carefour la papetarie.
Te duci la un magazin cu chinezarii ,te opresti la raionul cu slapi si o sa ramai uimit cate bunatati ai sa gasesti.Totul e sa ai imaginatie
- wildexplorer
- utilizator constant
Salut , gasesti la librarii gen diverta o sumedenie de culori si ff ieftine in format A4
bafta

eu mi-am luat o folie de 10 cm x 5 cm si nu am consumat-o in 5 ani. O tai la ce dimensiune vrei si nu ai probleme. Bineinteles ca am taiat si un mousepad negru dar pentru culoarea galbena e ma mai complicat sa gasesti.
Deci rezumand iti iei la bucata mai mare culorile mai greu de gasit gen GALBEN sau ce mai vrei tu
si pentru negru un mouse pad made in china e suficient.
Deci rezumand iti iei la bucata mai mare culorile mai greu de gasit gen GALBEN sau ce mai vrei tu
si pentru negru un mouse pad made in china e suficient.
the angler is catching xxx, not by the lure