Snur musca clasa 7

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Feb 2009, 10:02

Pot sa dau si la popere cu sinking! :lol: Si nu le trag pe sub apa, ci cinstit, pe suprafata! :lol:

Acu serios, daca iti place, oricum o sa-ti mai iei si al doilea snur cat de curand! :!:

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 12 Feb 2009, 10:23

inca o idee:
floating cu polilidere pe diverse lungimi si rate de scufundare
Cat despre bete, nu dati inapoi cand vine vorba de clase mari
I Fought The Law

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 12 Feb 2009, 12:07

daca un singur fir, eu sigur as lua floating ... Sinkingul folosesc doar primavara la stiuci in rest numai cu F dau ... dar in zona mea , pe apele pe care pescuiesc eu asta e alegerea cea mai buna ...
dar dintre cei care pescuim pe ape de ses (mai mult, si stiuci cleni avati cu streamere cu clase mari intensiv) nu cred sa fie vreunul care sa aiba doar un singur fir, un S sau un F ... indiferent de zona , ai nevoie pe ambele si cateodata e bun si un I dar hai za zicem ca in mare parte tot anul te descurci cu S si F ...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 12 Feb 2009, 14:01

vinatoru de vraghii are dreptate... firul " universal " e cel plutitor !

in rest ce sa zic... si io practic destul de des pescuitul atipic... dar sa nu iexajeram... caci cine va citi subiectul asta poate intelege alte prostii...

@_Sanya firul tau scufundator ce rata de scufundare are II , IV ,VI ? sau e din astea mai noi cu virful de o rata mai rapida de scufundare gen 2/3, etc ?

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 12 Feb 2009, 18:57

al meu e Ultra Sink S-VIII ca ori folosesc pe ape de peste 3m (si nu vreau sa stau mai mult de 10sec pana ajunge pe fund) ori in curenti tari care nici pe asta nu prea lasa sa ajunga jos :roll:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 12 Feb 2009, 20:19

MihaiV scrie:Pot sa dau si la popere cu sinking! :lol: Si nu le trag pe sub apa, ci cinstit, pe suprafata! :lol:

Acu serios, daca iti place, oricum o sa-ti mai iei si al doilea snur cat de curand! :!:
Mihai tu poate ca poti sa mananci si ciorba cu furculita.... :lol: ....dar ....

Kinta....vanatoru de vraghi ti-a facut rost de maimuta.... :)

Varianta lui Roughboy cred ca e cea mai versatila ....eu tot asa ceva folosesc.... :!: :wink:

castelani
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de castelani » 13 Feb 2009, 13:29

Multumesc de sfaturi.Ma gandeam sa-mi iau un Scientific anglers Wet cell II, dar acu .....Oricum sunta la inceput cu streamerele asa ca pana mai invat o sa-mi iau unu plutitor.

Scrie răspuns