n-am incercat nici odata ce vrei tu si nu o sa incerc , insa u o scula de clasa mare sigur poti lansa si un wobler daaaar aia nu mai e muscarit nici spining

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Sigur poti trage voblerul cu firul de musca chiar mai rapid decat cu o mulineta de spin daca asta se dorestedanr2 scrie:Tavi firul de musca daca l-ai recupera dupa fiecare lansare pe mulinetea ai fi nevoit sa-l scoti iar pt urmatoarea lansareTavi scrie: Nu stiu insa cum il recuperzi cu mulineta de flytre sa mai si evolueze vobleru ala, nu?
Sa nu-mi zici ca pui shooting head pe mulineta de spin...
Trecand peste asta, eu ma intreb:
Esti sigur ca daca lansezi vobleru ala acolo prinzi?, daca de viteza e vorba... se poate "mulina" in colaci mari printre degete indeajuns de rapid cu o mina... dar daca vrei poti incerca cu ambele doua... bagi joarda subsoara sau intre chishoare si alegro
![]()
acu ramine de aflat ora iexacta cind trage avatulblackmamba scrie:Daca ajung cu voblerul unde vreau eu, sigur prind .
Voblerul este foarte prinzator ,vara si la o anumita ora .
Cei mai multi avati cu el i-am prins, cel mai mare de 2,5kg .
Problema ca cei mari stau mai departe .
Adica cum? Totul e diferit! Curba de efort e diferita, pozitionarea inelelor e diferita, forma inelelor, pozitionare mulinetei, tot!blackmamba scrie:Multumesc pentru raspunsuri, dar nu am inteles prea bine care ar fi avatajele unui bat de fly .
Cineva spunea ,ca lanseurile sunt posibile datorita greutati snurului dar eu cred ca mai este si altceva la mijloc pentru ca altfel si cu un bat de spin UL mai lung cu mulineta de fly si snur s-ar putea lansa la fel de bine muste sau streamere.
Nu cred ca trebuie generalizat, depinde acum ce lungime are batzul ala de fly si ce actiune si ce clasa si multe altele. La urma urmei si un bat de fly tot o anumita greutate e facut sa arunce.Nu prea poti lansa un vobler cu un bat de fly pentru simplul motiv ca un bat de fly nu e facut sa arunge lucruri grele.