Spiderwire
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Spiderwire
Stie cineva daca merita banii acest fir textil?
-
- utilizator nou
Spiderwire
Acum dupa ce am creat topicul asta am dat cautare si am gasit destule pareri despre firele textile.....multi lauda Power Pro....altii Spiderwire stealth.....ia spuneti.....firele textile teflonate se folosesc si la spinning si sunt ele oare mai bune decat textilul simplu?
iute aici ceva interesant http://www.japantackle.com/Topics/PE_braided_lines.htm
faza cu carpa o stiu de la pescuitul de match cand mai tragi firu prin carpa sa-l degresezi sa se scufunde mai bine(la monofil)
dar la firu impletit nu afecteaza acel detergent calitatile firului si nu-i skimba culoarea? adica daca nu se duce acea vopsea de pe el sau ce o fi?
de ex. fireline daca tragi cativa metri mulinand si tinand firu intre degete iti ramane pe ele ceva substanta sau rasina cu care e impregnat nu stiu exact ce e...
dar la firu impletit nu afecteaza acel detergent calitatile firului si nu-i skimba culoarea? adica daca nu se duce acea vopsea de pe el sau ce o fi?
de ex. fireline daca tragi cativa metri mulinand si tinand firu intre degete iti ramane pe ele ceva substanta sau rasina cu care e impregnat nu stiu exact ce e...